Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit timp de opt ani o frumoasă poveste de iubire, care a luat sfârșit în lurmă cu câteva luni. Acum, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, iar Vlad Gherman nu a negat că își dorește o relație.

S-a înfiripat ceva între Vlad Gherman și colega de platou Oana Moșneagu? Iată ce au spus cei doi.

Vlad Gheman a petrecut foarte mult timp alături de Oana Moșneagu, atât pe platourile de filmare, cât și în multe excursii în afara filmărilor. Multă lume i-a întrebat dacă formează un cuplu, dar fanii nu au primit niciun răspuns. În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman a încercat să clarifice situația și a purtat un dialog cu Oana pe care l-a postta pe insta story. Oana a refuzat să dea un răspuns clar, iar acest lucru a lăsat din nou loc de interpretări. Rămâne de văzut dacă Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei de platou.

„Vlad: M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați.(…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună.

Oana: Hai, Gherman, lasă-mă să dorm.

Vlad: Ok!”, a fost conversația celor doi, din timpul unei pauze de filmare pentru serialul Adela.

Vlad Gherman a dat-o uitării pe Cristina Ciobănașu?

Vlad Gherman a plecat în această vară în vacanță alături de două domnișoare și ele celebre. Este vorba de colegele sale de platou din serialul „Adela”, Oana Moșneagu și Mara Oprea. Vlad Gherman a publicat o serie de imagini și de videoclipuri din excursia cu cele două colege. Cei trei au făcut o mică excursie în satul Viscri din apropierea Brașovului.

Trupa de șoc nu este la prima plimbare din ultima vreme. Adesea Vlad Gherman pleacă în vacanțe însoțit de cele două colege, dar și de Alecsandru Dunaev. Cei patru actori fac publice multe momente imortalizate pe parcursul aveturilor lor spre fericirea fanilor serialului. Dacă există vreo simpatie între Vlad Gherman și una dintre cele două protagoniste din serialul de la Antena 1, nu se știe, dar cu siguranță Vlad va face marele anunț când va avea o nouă relație oficială.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *