Anca Pandrea traversează o perioadă foarte grea, marcată de singurătatea pe care o simte de când i-a murit soțul, și de condițiile actuale, în care fiecare încearcă să se protejeze cum poate.

Actrița stă mai mult în casă și are noroc de câteva persoane apropiate care-i mai bat la ușă.

Anca Pandrea a căzut în casă și a fost plină de vânătăi
Actrița a povestit că recent a căzut în casă și s-a lovit foarte tare, însă nu a avut de ales decât să se ridice și să meargă mai departe, și la propriu și la figurat. Este singură și simte asta în orice secundă. De parcă că nu ar fi fost suficient, a intrat în rândul celor infectați și s-a îmbolnăvit.

Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă, a povestit actrița pentru Click.ro.

Anca Pandrea bănuiește că asta s-a întâmplat în timpul în care a făcut naveta cu taxiul la mai multe spitale din Capitală.

Gigi Becali a ajutat-o pe actriță cu medicamente
Într-o perioadă în care fiecare se teme pentru siguranța lui și încearcă să se protejeze cât mai bine, Anca Pandrea a primit o mână de ajutor din partea lui Gigi Becali. Latifundiarul a sunat-o și a întrebat-o dacă are nevoie de ceva, ajutând-o în final, cu medicamente.

În luna septembrie, Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău și a leșinat pe stradă. Abia se întorsese de la Brașov unde fusese într-o scurtă plimbare cu niște prietene. Pleacă rar în vacanțe, dar atunci a simțit nevoia să schimbe aerul și i-a prins bine. Nu știa că la întoarcerea acasă avea să-i fie rău și să ajungă la spital.

Din fericire, acum actrița se simte mai bine, este optimistă și are încredere că vor veni vremuri și mai bune. Când poate, Anca Pandrea merge la mormântul lui Iurie Darie, vorbește cu el și se sfătuiește așa cum făcea când el trăia și erau de nedespărțit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *