Vestea că Petrică Mâțu Stoian a decedat a venit ca un trăsnet pentru întreaga țară, căci de-a lungul carierei sale artistice, interpretul de muzică populară s-a făcut extrem de plăcut în rândul românilor.

Însă acum venim cu detalii despre moartea subită a vedetei chiar de la directorul Spitalului de Urgență Reșița, acolo unde colegul de scenă al Niculei Stoican și-a găsit sfârșitul.

De câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se afla sub trataemtn post COVID-19, însă în această dimineață, de la clinica privată din Caraș-Severin unde era internat a ajuns de urgență la spitalul din Reșița, în șoc septic.

Petrică Mâțu Stoian a murit în urma unui șoc septic
Fiindcă starea sa de sănătate se degradase foarte mult, din cauza unei supradoze de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în recuperare post Covid-19, medicii din Reșița l-au internat direct pe Secția de Terapie Intensivă acolo unde a fost intubat, căci organele sale erau foarte afectate și cedau rând pe rând.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID.

Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică”, a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa, imediat ce artistul a fost preluat, potrivit antena3.ro.

Din nefericire, deși medicii au depus toate eforturile pentru a-l ține în viață, în urma mai multor manevre de resuscitare, au fost nevoiți să îi declare decesul artistului în vârstă de 61 de ani.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă.

A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa, informează româniatv.net. scrie spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *