Vremea se schimbă radical! Românii s-au bucurat de câteva zile însorite și de temperaturi blânde, însă luna noiembrie vine cu multe
schimbări meteo. Urgia o să pună stăpânire pe țară, așa că mulți nu o să se bucure în momentul în care o să afle ce o să se întâmple în perioada următoare.

Ultimele zile au fost călduroase, făcându-i pe mulți să simtă că ar fi primăvară, nu toamnă. Totuși, luna noiembrie își va arăta adevărata față în următoarele zile, iar temperaturile o să scadă într-un mod drastic. Sunt anunțate precipitații mixte la munte, iar în unele zone o să fie extrem de frig.

„Săptămâna viitoare, mai ales în a doua parte a ei, o masă de aer rece va determina scăderea valorilor de temperaturi sub ceea ce ar fi normal pentru a doua decadă a lunii noiembrie în ţara noastră.”, a anunțat directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Digi24.

Cum o să fie vremea în luna noiembrie
De asemenea, problemele nu se opresc aici pentru români. Temperaturile pot să scadă și cu 10 grade în sud-estul țării, așa că mulți o să treacă la garderoba de iarnă. Totuși, luna noiembrie se anunță ca fiind plină de schimbări, așa că nu sunt excluse și anumite zile foarte călduroase.

Ploaia, lapovița și ninsoarea o să pună stăpânire pe zonele montane, mai ales la altitudini mari, așa că vremea o să fie capricioasă și mohorâtă.

„Avem o lună noiembrie al cărei debut a adus zile de vară şi ne aşteptăm ca cel puţin până la sfârşitul lunii să mai avem astfel de alternanţe de zile mai călduroase, urmate de perioade mai reci.”, a adăugat Elena Mateescu.

Ce trebuie să știe toți românii. Cum o să fie vremea în următoarele zile
Astăzi, duminică, 7 noiembrie, temperaturile o să fie ușor coborâte, înregistrându-se între 10 și 17 grade Celsius. Ziua de luni,
8 noiembrie, o să îi bucure pe cei mai mulți români, ținând cont că vremea o să fie mult mai blândă și o să existe o ușoară creștere în termometre, de până la 20 de grade Celsius.

Totuși, de marți, 9 noiembrie, totul o să se schimbe. O masă de aer rece o să facă temperaturile să scadă, ajungând până la 8-9-10 grade în București. Vremea o să fie mohorâtă, așa că toți cei care sperau la câteva clipe în plus de soare o să fie nevoiți să își pregătească umbrelele și hainele groase. playtech.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *