Petrică Mâțu Stoian a murit fulgerător lăsând în urma sa o mare durere. Niculina Stoican, colega și prietena sa de-o viață, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara, iar vestea morții a provocat o mare durere în sufletele colegilor și românilor care l-au iubit și i-au ascultat cântecele. Nimeni nu se aștepta ca marele artist de muzică populară să moară, pentru că în urmă cu nici o săptămână filmase pentru o emisiune și nu dădea semne să aibă probleme de sănătate.

Cum a murit Petrică Mâțu Stoian
Petrică Mâțu Stoian avea 61 de ani. O viață de cântec, de bucurie adusă în inimile românilor. Nimeni nu se aștepta ca marele artist, care în urmă cu o săptămână filma pentru Revelion, astăzi să nu mai fie.

Artisul a fost infectat cu COVID-19, însă trecuse prin boală.Pentru că era un om atent la sănătatea sa, a decis să meargă la o clinică privată din Caraș-Severin pentru a urma o terapie post-COVID, să fie sigur că este refăcut complet.

Din păcate, artistului i s-a făcut rău și a fost dus cu ambulanța la Spitalul de Urgență Reșița. Deși medicii s-au chinuit și au depus toate eforturile, artistul a suferit un șoc septic și organismul său a cedat.

Vestea morții a picat ca un trăsnet pentru prietenii și colegii săi de breaslă.Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi în direct când a vorbit despre moartea prietenului său.

“Atunci mi-a spus că pleacă. Nu, Costele, 20 de zile vreau să stau acolo, plămânii să mi-i revigorez. De la ora 13:00 lucrurile au început să se complice. Ne-am chinuit să-l aduce la Capitală dacă va rezista.

Din păcate, inima lui nu a mai rezistat și Petrică a plecat.”, a declarat printre lacrimi Constantin Enceanu la România TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *