Fiica lui Teo Trandafir s-a făcut o adevărată domnișoară! Maia nu mai este copila pe care o știam cu toții, ci s-a transformat într-o tânără frumoasă, care iubește!

Cum arată fiica lui Teo Trandafir, la 17 ani. Maia iubește

Teo Trandafir a fost invitată la Podcastul lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit, printre altele, și despre fiica sa, Maia, care s-a transformat într-o tânără frumoasă.

Adolescenta de 17 ani iubește și chiar i l-a prezentat pe tânăr și mamei sale, semn că relația este una foarte serioasă.

”Mi-a prezentat, normal, un băiat, că e frumoasă şi deşteaptă! Cum să nu mi-l prezinte, n-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”

Vedeta a povestit și un moment destul de dureros pentru fiica ei, când un coleg o tachina la școală. Îi tot spunea că este adoptată și că nimeni nu vrea să se joace cu ea, din această cauză. Ce a făcut Teo Trandafir?

”L-a şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia.

A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea cu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucam într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Sunt sau nu rivali Teo Trandafir și Cătălin Măruță?
Teo Trandafir și Cătălin Măruță au atins și un sibiect sensibil. Se spunea că cei doi sunt rivali. Cătălin Măruță a recnoscut că îi mai fura din invitați lui Teo Trandafir. Vedeta de la Pro TV a spus și cum s-a simțit atunci când i-a cam luat locul lui Teo Trandafir.

”Aflăm ce invitaţi urma să ai şi îi sunăm şi îi întrebăm dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească şi două ore, la Teo, doar 10 minute. Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îţi cer părerea, să ştiu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu ştie. Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naşte altul. Asta nu înseamnă că un nou născut ia viaţa celuilalt. Oricum se terminase”, a declarat Teo. ”Mă bucur că spui asta pentru că mi-ai luat o mare povară de pe suflet”, a venit răspunsul promt al lui Măruţă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *