Constantin Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, dar și unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului artist, a făcut o serie
de declarații șocante despre înmormântarea interpretului. În cadrul unui interviu, Gușman a explicat că trupul neînsuflețit al lui
Petrică Mâțu Stoian a fost depus la Ansamblul Maria Tănase, fapt ce l-a deranjat foarte tare. Mai mult decât atât, impresarul și-a motivat supărarea, explicând că, de fapt, cunoscuta cântăreață Niculina Stoican ar fi motivul principal al acestei situații neplăcute.

Cel care i-a fost alături o bună parte din viață lui Petrică Mâțu Stoian, Constantin Gușman, tună și fulgeră, asta după ce a fost deranjat de faptul că trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. În cadrul unui interviu, Constantin Gușman a explicat, fără ocolișuri, care ar fi fost, de fapt, problema.

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, deranjat că trupul neînsuflețit a fost depus la Ansamblul Maria Tănase
Este doliu național, după ce unul dintre cei mai iubiti interpreți de folclor, Petrică Mâțu Stoian, s-a stins din viață. Impresarul și prietenul regretatului artist a făcut o serie de declarații șocante, deranjat fiind de faptul că trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Ansamblul Maria Tănase.

Mai precis, impresarul susține că în primă fază a vorbit cu sora lui Petrică Mâțu Stoian pentru a stabili cu aceasta detalii legate de înmormântare, dar mai ales pentru a stabili unde va duce trupul neînsuflețit al acestuia.

Regretatul artist trebuia dus acasă, la Craiova, apoi, ruda cântărețului s-a răzgândit și a stabilit că trupul neînsuflețit al interpetului va fi depus la Ansamblul Maria Tănase, acolo unde Petrică Mâțu Stoian a avut mari probleme cu celebra cântăreață Niculina Stoican.

”Eu când am plecat de la Reșița am stabilit cu sora lui următoare, eu vin la Craiova și mă duc la firmă să trimit coșgiucul, costum național și mărunțișuri, asta am vorbit cu ea la Reșița. A zis că-l aduce acasă, nu era vorba de Teatru, de Ansamblul Maria Tănase, de nimic.

M-a sunat ea că nu-l mai aduce acasă, că-l ducem la Ansamblul Maria Tănase, i-am zis că tu vorbești serios. Am rămas trăsnit.”, a declarat Costantin Goșman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.

Așadar, Cosntantin a explicat că, mai mult ca sigur, pentru regretatul Mâțu Stoian, Ansamblul Maria Tănase nu era un loc unde se ducea de drag, mai ales că avea un conflict cu Niculina Stoican.

Impresarul regretatului artist a mai adăugat că Niculina l-ar fi umilit pe artist în nenumărate rânduri, iar din cauza cântăreței, Petrică Mâțu Stoian s-a pensionat și a plecat din instituția respectivă.

„Niculina Stoican îl teroriza, îl umilea, nu s-a dus la un spectacol, i-a trimis adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua și mai multe altele și mi-a zis că nu mai suport. <>. Nici mort nu-l lasă în pace, vrea să se răzbune pe mine și pe el. El a zis că nici sufletul nu-mi mai calcă la Ansamblul Maria Tănase. Cred că e ultimul lucru pe care nu și l-ar fi dorit, să fie dus la Ansamblul Maria Tănase…”, a mai adăugat impresarul. scrie spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *