Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie, iar in cazul disparitiei sale au ramas o serie de nelamuriri!

Deoarece moartea sa subita a starnit foarte multe controverse, oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz!

In telefonul artistului au fost descoperite mesaje incredibile!

Procurorii au intrat pe fir si ancheteaza decesul fulgerator al artistului Petrica Mitu Stoian. Interpretul de muzica populara s-a stins din viata dupa ce a urmat o terapie hiperbara, pentru a se trata dupa infectarea cu COVID.

Clinica unde s-a tratat artistul a fost aratata cu degetul de familie si colegi, iar oamenii legii au deschis un dosar de ucidere din culpa in acest caz. Primele informatii sunt ca un supradozaj de anticoagulate i-a adus moartea lui Petrica Mitu Stoian.

Andreea, fiica impresarului artistului, a declarat ca medicii de la clinica s-au contrazis intre ei: unul a spus ca in camera hiperbara se sta 15 minute, iar celalalt a declarat ca dureaza 75 de minute. Prietenii solistului cu care acesta a vorbit inainte ca starea lui de sanatate sa se agraveze, au facut publice discutiile de pe aplicatia WhatsApp cu Petrica Mitu Stoian.

Cantaretul i-a spus unui apropiata, la scurt timp dupa ce a iesit din camera hiperbarica, faptul ca ar fi petrecut aproximativ doua ore si jumatate in acea incapere. El a mai spus ca se simte bine, dar efectele se vad abia dupa patru zile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *