Adriana Iliescu a devenit celebra in Romania, in anul 2005, atunci cand la 66 de ani a adus pe lume un copil!

Eliza Maria Bogdana s-a nascut pe data de 16 ianuarie, dupa ce mama ei a facut efortururi supraomenesti pentru a gasi un medic care sa-i faca fertilizare in vitro la acea varsta inaintata!

Toata Romania a asistat cu sufletul la gura parcursul sarcinii Adrianei Iliescu.

Pe 16 ianuarie 2005, ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, dupa o fertilizare in vitro la varsta de 66 de ani. Cand Adriana Iliescu a nascut, a devenit cea mai batrana mama din Romania si a tinut mult timp prima pagina a ziarelor

Au fost unii care au criticat-o atunci pentru faptul ca a adus pe lume un copil la o varsta inaintata, dar timpul s-a dovedit in favoarea lor. Fosta profesoara universitara si-a crescut singura fiica si s-a descurcat de minune, fara sa tina cont de ce spun gurile rele.

Cum era de asteptat, atunci cand a implinit 14 ani, Eliza Iliescu a intrebat cine este tatal ei. Adriana Iliescu a povestit atunci ca tatal ei e plecat in strainatate la munca.

“M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu.

Se pare ca in cazul fertilizarilor in vitro, donatorii sunt anonimici, iar Eliza nu va afla niciodata cine este tatal ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *