Celebrul cântăreț de muzică folk, Gheorghe Gheorghiu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Gabriela Băncescu.

Nunta a avut loc în Statele Unite ale Americii, iar nași au fost nimeni alții decât Maria Dragomirou și soțul ei.

Evenimentul a avut peste 1000 de invitați și a fost extrem de fastuos
La 67 de ani Gheorghe Gheorgiu a ales să facă o nuntă mare, cu peste 1000 de invitați. Soția sa, Gabriela Băncescu deține un restaurant cu specific românesc foarte apreciat la New York . De asemenea ea este foarte implicată în activitățile comunității din metropolă.

Pentru nuntă, Gabriela a ales o rochie lungă, simplă, decorată cu broderie, extrem de elegantă. Mirele a optat pentru un costum negru, cu o cămașă de aceeași culoare. Ambii au fost foarte apreciați pentru simplitatea și naturalețea de care au dat dovadă la cea mai importantă petrecere a lor.

Nașii cuplului au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei Bebe Mihu. Mirii au făcut deliciul invitațlor când au dansat pe celebra piesă a artistului, “Unde dragoste nu e”. Cu această melodie a fost deschis dansul, apoi petrecerea a continuat până dimineața.

Mulți invitați celebri din România s-au distrat la nunta lui Gheorghe Gheorghiu și a Gabrielei. Artistul le-a cântat chiar el invitaților, alături de alte nume mari printre care și Angela Rusu.

Fanii au fost extrem de încântați să vadă primele imagini de la nunta fastuoasă și i-au lăsat o mulțime de comentarii și felicitări artistului.

“Oameni cu valoare toți stimă și admirație multă sănătate și casă de piatră mirilor!”

“Casă de piatră ,sănătate fericire și înțelegere.”

“Casă de piatră și numai bucurii le doresc , să arați așa la 67 de ani , ori e din genă , ori te iubește cel Sus și ți-a dat leacul tinerețe fără Bătrânețe!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *