Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

Însă, puțină lume știe despre un alt deces care a avut loc în familia artistului, o moarte ce pare a fi ”trasă la indigo”, așa cum spune Doru Gușman, impresarul interpretului

„A murit exact ca el, sunt două morţi trase la indigo. Avea cancer, dar nu a murit de cancer. Nu mai intru în detalii”, a spus Doru Guşman, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Persoana despre care vorbea impresarul este chiar soția sa, Mariana Gușman, o prietenă apropiată a lui Petrică Mâțu Stoian.

Aceasta l-a susținut și l-a ajutat mereu, iar trecerea în neființă a acesteia l-a marcat pe artist. Mai mult, Petrică Mâțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci chiar lângă aceasta.

Petrică Mâțu Stoian, afectat de moartea Marianei Gușman
În urmă cu aproape două luni, Petrică Mâțu Stoian își surprinde fanii în cadrul unei apariții televizate. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a părut transformat. Cântărețul slăbise într-un timp scurt 24 de kilogram și nu pentru că și-a dorit, ci din cauza unui șoc emoțional, ce l-a măcinat multă vreme.

La acea vreme Petrică Mâţu Stoian declara că decesul soției impresarului său i-a produs un șoc puternic, artistul suferind mult. Se pare că ea era cea care i-a fost aproape vreme de mulți ani și l-a ajutat foarte mult în carieră.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, mărturisea Petrică Mâţu Stoian, la vremea respectivă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *