Horoscop pentru saptamana 22-28 noiembrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile.

“Berbec

Berbecii au un inceput de saptamana in care sunt foarte centrati pe tot ce inseamna comoditatile lor sau interesele lor. Unii se ocupa mai mult de sanatate, altii de familie si de investitii, altii insa isi vad de treaba lor la munca si nu prea interactioneaza cu multa lume. Joi si vineri sunt zile putin mai tensionate, in special ziua de vineri, si asta din cauza orgoliilor care se ciocnesc atat in familie, cat si in relatiile lor. Pentru weekend se anunta munca, dar cu folos si cu tragere de inima.

 

Taur

 

Pentru Taur, multe discutii, intalniri privind interesele lor si poate ca au nevoie de niste sfaturi, informatii si date, luni si marti, pentru a vedea cum e mai bine sa se pozitioneze sau sa isi rezolve lucrurile. Pentru joi si vineri, in special vineri, care este o zi mai tensionata, pot fi dezacorduri in familie, in consultarile cu partenerul de viata sau cu o persoana foarte importanta, poate fi chiar si un colaborator si vad din puncte diferite de vedere niste interese materiale, financiare. In weekend se ocupa cu drag de niste activitati care le plac.

Gemeni

Pentru Gemeni, mare interes pentru bani, luni si marti, o gandire foarte economica si foarte eficienta. Unii isi pun bani la adapost, altii gasesc niste investitii, nu foarte mari, dar foarte inteligent facute in acest moment. La inceput de saptamana au sansa sa inteleaga cum sa isi prezerve sau sa isi investeasca banii. Vineri este ziua cea mai tensionata si asta din cauza unor discutii la locul de munca, cu diversi colaboratori sau cu oameni cu care trebuie sa rezolve niste treburi si nu prea le place cum pun ceilalti problema. In weekend, acasa, in familie sau singuri si isi incarca bateriile.

Rac

Pentru Raci, inceputul de saptamana e bun, luni si marti, sunt foarte inspirati, intuitivi, luna ii stimuleaza sa-si asculte sufletul si sa simta corect lucrurile. E bina ca isi folosesc flerul atat in relatiile personale, cat si in afaceri. Foarte mari tensiuni joi, dar mai ales vineri, privind banii. Niste cheltuieli neprevazute si poate nu din cauza lor sau sunt nevoiti sa scoata din buzunar pentru o festivitate la care trebuie sa se prezinte intr-un anumit fel sau pentru o persoana pe care vor sa o multumeasca. Drumuri in weekend, dar cu folos.

Leu

Pentru Lei, inceputul de saptamana este mai discret, unii poate amana intrarea in activitate, vreo doua zile, isi mai incarca bateriile, vin de departe poate sau dintr-o atmosfera foarte frumoasa pe care si-au creat-o in weekend. Sunt in forma joi si vineri, chiar daca vineri este o zi mai tensionata si pot avea loc niste disensiuni cu autoritatile si reactioneaza pe loc daca ceva nu le convine. La final de saptamana reusesc, cu mainile lor, cu implicarea lor, sa rezolve lucruri, sa faca actiuni extraordinare si poate chiar sa devina mai abili, mai experimentati intr-o operatiune concreta, care cere implicarea si a mintii, dar si a mainilor lor.

Fecioara

Pentru Fecioare, foarte bune zilele de luni si marti pentru a colecta impresiile bune de la persoane care au fost impactate de ce au facut Fecioarele pana acum. Se pot trezi apreciate, laudate, indemnate, sustinute, fara sa faca un efort pentru asta. Foarte buna relatie cu mediul in care traiesc, cu colectivitatea in care se afla si cu cunostintele pe care si le-au facut, in sensul ca primesc tot felul de sugestii bune si au niste modele inspiratoare. Dificile insa zilele de joi si vineri pentru unele Fecioare din cauza oboselii, a sanatatii sau a frecusurilor si tensiunilor generate mai mult de sistem. Sunt inspirate in weekend si fac lucruri valoroase.

Balanta

Pentru Balante, autoritate, luni si marti, deci trebuie sa puna piciorul in prag, sa-si sustina punctele de vedere, sa nu se lase induplecate, indiferent de care este problema, nici de sefi, nici de alte persoane care in alte conditii le-ar fi impresionat sau le-au intimidat pe Balante. Pentru joi si vineri, chiar daca joi este o zi mai tensionata, au totusi sanse, sperante si sustinere. Tensiunile pot fi generate de niste pierderi care sunt cauzate de persoanele din jur. Poate nu sunt pierderile lor, dar cineva le cere ajutorul in cazul in care lucrurile nu functioneaza si se indoiesc daca e oportun sau nu sa intinda o mana de ajutor. In weekend ar fi bine sa isi incarce bateriile si sa se izoleze putin.

Scorpion

Pentru Scorpioni, acte sau tot felul de diligente oficiale, cu hartii, cu birou, cu semnaturi. Au nevoie de putin sprijin fie de la persoane foarte informate, in legatura cu vremurile actuale si ce urmeaza sa se intample sau care sunt solutiile cele mai bune juridic, administrativ, economic, contabil, pentru a se descurca, fie cerceteaza chiar ei si cauta diverse surse. Vineri, ziua tensionata poate fi cauzata de neintelegeri cu partenerul de viata sau cu o alta persoana care nu se misca suficient de repede, nu le raspunde la solicitare. In weekend, cu prietenii si este loc si de simtit bine.

Sagetator

Pentru Sagetatori, depind cumva, luni si marti, de o persoana care le face servicii, ii ocroteste, are grija de ei sau le poate da un sfat bun privind banii sau sanatatea. Vineri, tensiunile sunt generate de tot felul de piedici la locul de munca sau schimbari la locul de munca, care ii obliga sa se adapteze, desi nu li se pare corect ce se intampla si spun lucrul asta cu foarte multa vehementa. In weekend isi rezolva multe treburi, poate nu neaparat singuri si e bine sa ceara ajutorul, dar sunt intr-adevar doua zile la final de saptamana foarte valoroase pentru a rezolva lucruri care nu s-au rezolvat in ultimele zile.

Capricorn

Capricornii, relatiile personale si intalnirile sunt subliniate, luni si marti, si este bine sa se gandeasca un pic mai mult sau sa simta mai profund ce vrea de fapt celalalt, cum e bine sa il abordeze, cum e bine sa vorbeasca, ce gesturi sa faca, dar trebuie sa cocoloseasca putin persoanele cu care se vad la inceput de saptamana. Vineri este o zi mai tensionata din punct de vedere financiar. Poate nu e vorba numai de bani, ci de interese si au sentimentul ca nu calca pe aceeasi linie cu o persoana importanta pentru ei, dar care vede din alta perspectiva confortul sau interesul personal. E nevoie de negocieri si astea se vor purta in weekend si bine ar fi sa iasa din localitate si poate o calatorie romantica le rezolva lucrurile.

Varsator

Pentru Varsatori, multa munca, luni si marti. Bine ar fi sa lucreze in echipa si sa faca lucrurile pe care le cunosc, sa nu inventeze nimic deocamdata, pentru ca asa sunt mai relaxati si merg la sigur. Pentru joi si vineri pot fi intalniri sau le pasa de cum ii vad ceilalti, de cum comenteaza sau cum ii critica. Pot avea loc intalniri valoroase. Vineri insa pot fi si tensionate, din cazua faptului ca li se cer lucruri care ii pun intr-o situatie de disconfort sau au sentimentul ca isi incalca niste principii daca fac ceea ce li se cere. Au nevoie de niste discutii cu specialisti in weekend.

Pesti

Pentru Pesti, sunt inspirati, luni si marti, si fac asa cum le dicteaza sufletul si asta este bine. Mai mult decat atat, simt pericolele, dar simt si ocaziile bune si oportunitatile. Joi si vineri sunt tensionati la munca, fie din cauza unor sarcini dificile, care isi pun amprenta asupra sanatatii lor sau a echilibrului lor mental. Ii enerveaza ceva, ii oboseste ceva si e bine sa explice si sa regleze. Pentru weekend, alaturi de partener si foarte important de cine se inconjoara pentru ca starea de bine este generata si de felul in care se inteleg cu ceilalti.”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *