Ștefan Bănică Jr. (54 de ani) a dezvăluit ce i-a interzis fiului său cel mare, Radu Ștefan. Totul are legătură cu emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

Renumitul jurat de la X Factor l-a îndrumat foarte mult pe copilul din relația cu Camelia Constantinescu, în ciuda faptului că nu a reușit să-i fie aproape în primii ani de viață.

Actorul a dezvăluit că fiul său a fost sunat de echipa de la „Te cunosc de undeva!” cu un an înainte să apară pe scenă, dar l-a îndemnat să nu se grăbească.

Ștefan Bănică Jr. nu și-a dorit ca Radu Ștefan să fie văzut numai ca fiul cuiva, ci să aibă un statut. Așa a așteptat tânărul să intre la actorie. El este student în anul doi la UNATC.

Ștefan Bănică Jr., îndemn pentru fiul său. Ce i-a sugerat lui Radu Ștefan legat de Te cunosc de undeva
„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică.

Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru.

Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva». Și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcast-ul lui Mihai Morar de pe Youtube.

Vedeta de la Antena 1 este mândru de fiul său cel mare, care îi calcă pe urme în ceea ce privește actoria. Tânărul de 20 ani este a treia generație care merge pe acest drum.

Ștefan Bănică Jr., mai câștigat după pandemie. Ce a dezvăluit actorul
În aceeași notă, actorul a vorbit și de băiatul cel mic, Alexandru, cu care a reușit să petreacă foarte mult timp. Pandemia l-a făcut să piardă mulți bani, dar a avut și câștiguri. A stat mai mult cu familia.

„Am pierdut niște concerte, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, fără să spun că arta e viața mea, cred că nu aș face nicio schimbare din ultimii doi ani.

Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine îmi mai dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta?

Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același interviu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *