Un copil de doi ani, care a murit brusc în somn, a fost descris drept ”cel mai fericit băiat pe care îl veți întâlni vreodată”.

Paramedicii nu au putut să-l resusciteze pe Arlo Canter, după ce băieţelul a fost găsit fără suflare sâmbătă dimineața, 20 noiembrie, acasă la Cardiff.

Se înțelege că copilul a murit fără să existe vreun avertisment, în timpul nopții, deși natura exactă a morții sale rămâne încă neclară, a raportat Wales Online.

Familia este zdrobită de pierderea băieţelului

A avut cel mai frumos zâmbet care lumina camera și suntem atât de mândri de băiatul uimitor care a fost. Nu există cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim acum, dar împreună încercăm să fim puternici pentru a-l sprijini pe Teddy în această perioadă grea”.

Tatăl devastat a afirmat că Arlo nu avea probleme majore de sănătate, în afară de o formă uşoară de astm. El a spus că fiul său era fericit cu doar câteva ore înainte de a muri: „Personal, încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat. Simt că trebuie să mă duc să-l iau de la creșă”. Două pagini GoFundMe au fost create pentru a strânge bani pentru costurile de înmormântare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *