Conform previziunilor astrale, nativii din zodia Rac renunță la o relație de prietenie, iar Capricornii iau o decizie pe plan sentimental.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Berbec
În aceast weekend, nativii din zodia Berbec se ocupă de câteva treburi neterminate în cursul săptămânii. Timpul liber îl petrec cu prietenii apropiați sau familia și învață lucruri noi, care îi ajută să-și descopere un nou talent.
Top zodii enervante. Care sunt cei mai agasanți nativi

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Taur
Nativii din zodia Taur respiră liniștiți după o săptămână stresantă. Apreciază fiecare moment de liniște și își dedică câteva momente pentru a se răsfăța. Pe plan financiar se anunță o perioadă foarte bună și vor putea să facă câteva cumpărături pentru casă.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte implicați în rezolvarea unor probleme legate de familie. Se anunță momente în care vor ceda psihic, însă partenerul de viață îi vor ajuta să treacă peste aceste momente dificile.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Rac
Nativii din zodia Rac renunță la o relație de prietenie. Vor exista momente de descurajare, în acest weekend, însă o veste pe plan financiar îi vor ajuta să mai iasă din starea de spirit foarte proastă.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de un final de săptămână liniștit. Se bucură, alături de partenerul de viață, de câteva zile departe de oraș, iar pe plan financiar se anunță câștiguri semnificative.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Fecioară
Nativii din zodia Fecioară au parte de un weekend cu multe momente romantice alături de partenerul de viață. Sunt sinceri cu ei și iau o decizie înțeleaptă pe plan personal, iar în ceea ce privește banii se anunță probleme destul de mari cu bugetul.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Balanță
În acest weekend, nativii din zodia Balanță fac progrese în relația cu partenerul de viață. Pe plan financiar au parte de vești bune, și vor petrece câteva ore prin magazine în căutarea unor cadouri frumoase pentru cei dragi.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Scorpion
Nativii din zodia Scorpion sunt mai deschiși la cerințele celor din jur și dau o mână de ajutor unui prieten. Pe plan financiar se loveste de mici probleme cu bugetul și vor trebui să lase deoparte planurile legate de renovarea casei.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător sunt concentrați pe carieră și vor munci și în acest weekend. Pe plan sentimental pot apărea unele probleme din cauza faptului că nu mai sunt implicați în relație.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Capricorn
Nativii din zodia Capricorn își dedică mai mult timp pentru ei și preferă să-și petreacă sâmbăta acasa. Pe plan sentimental sunt nevoiți să ia o decizie în ceea ce privește viitorul relației.

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Vărsător
În acest weekend, nativii din zodia Vărsător sunt plini de energie și nu vor dori să stea acasă. Ies în oraș, socializează și află ultimele detalii despre o persoană pe care o plac.

30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Săgetător. Lucruri neștiute despre femeile născute sub acest semn zodiacal

Horoscop 26-28 noiembrie 2021. Pești
Nativii din zodia Pești sunt în căutarea echilibrului, în acest weekend. Sunt deschiși în fața oportunităților de a se distra, iar pe plan financiar se anunță șanse foarte bune de a-și îmbunătăți bugetul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *