Cea mai cunoscută prezentatoare a rubricii horoscop din România, Neti Sandu, este singură la vârsta de 63 de ani și nici nu dorește să schimbe acest lucru.

Vedeta Pro TV susține că nu mai are puterea să se implice într-o relație după ce a pățit în urmă cu 25 de ani.

Atunci ea a fost părăsită fără prea multe explicații de cel cu care a fost timp de zece ani.

Horoscopista Neti Sandu a împlinit 63 de ani și în curând va bifa 25 de ani de Pro TV, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare din România. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV s-a născut imediat după miezul nopții 24/25 noiembrie 1958. Din nefericire, anul trecut a sărbătorit singură în casă, infectată cu COVID-19. De obicei, în această perioadă își lua concediu ca să poată fi alături de sora ei, de nepoate și de prieteni.

„Mama mea m-a născut la 0.30, la miezul nopţii. Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea. Voiam să mă pensionez, dar nu am făcut-o. Mai ales că se împlinesc 25 de ani de Pro TV”, a povestit celebra astroloagă în vârstă de 63 de ani.

Neti Sandu, singură la 63 de ani
Recent, Neti Sandu i-a dezvăluit știristei Andreea Esca, la Europa FM, că despărțirile și eșecurile amoroase prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea rubricii horoscop recunoaște că a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită, după o relație de zece ani. Aceasta s-a întâmplat chiar odată cu venirea ei la Pro TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *