Cristina Spătar a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus.

Fosta soție a lui Alin Ionescu s-a gândit serios să plece în străinătate și să își clădească o nouă viață.

În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre ultima perioadă din viața ei.

Cristina Spătar a fost invitată, joi, la emisiunea Vorbește Lumea. Artista a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre planurile de viitor.

Cântăreața vrea să se mute în străinătate pentru că vrea să le ofere copiilor un trai mai bun.

Cristina Spătar, despre problemele cu banii
Pandemia de coronavirus a afectat pe toată lumea, în special pe artiști. Aceștia nu au mai putut susține concerte, ceea ce a însemnat și o pierdere semnificativă de bani.

În cadrul unui interviu, Cristina Spătar a declarat că s-a gândit la ideea de a pleca în altă țară alături de cei doi copii ai săi.

Însă, în momentul în care a decis să împărtășească decizia cu Albert, băiatul i-a spus că nu poate să renunțe fix acum la tot ceea ce făcea.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că ar fi luat această decizie pentru ei, întrucât ea se mulțumește cu viața pe care o are în țară.

„El mi-a zis ‘n-ai să pleci niciodată, nu trebuie să fii o lasă. Îți dai seama, la 12 ani să îți spună așa ceva? Eu sunt sigură că perioada asta dificilă o să treacă. Eu pentru mine sunt ok, aici, în țară, am mai avut câteva evenimente vara asta, mai am contracte de imagine. Mă gândeam la ei pur și simplu.

Vorbeam cu sora mea. Sora mea a stat 20 de ani în Italia, iar ulterior a luat viața de la zero și s-a mutat în Londra, pentru fetițe. Pentru copii, pentru viitorul lor, m-aș muta, dar pentru mine e ok. În cazul în care aș avea concerte la Londra sunt 3 ore de avion. Mie mi-ar plăcea să rămân aici pentru muzica populară. Am simțit mereu ceva aparte pentru țara asta. Nici eu nu știu ce vreau. Când o să mă edific și o să știu ce vreau să fac, o să văd.’, a declarat, la „Vorbește Lumea’, Cristina Spătar.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *