După moartea lui Ion Șmecherul, Culiță Sterp s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută!

Iată mesajul pe care l-a transmis fanilor

Culiță Sterp se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, astfel că este mai mereu căutat de oameni pentru a fi prezent și a cânta la cele mai importante evenimente din viața lor, însă de data aceasta lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.

Artistul este foarte deschis și își iubește mult fanii, dar acum nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Se pare că totul are legătură cu moartea lui Ion Șmecherul, ciobanul care a primit o casă din partea familiei Sterp!

Culiță Sterp, apel către urmăritorii lui după moartea lui Ion Șmecherul!
La descrierea de pe contul personal al artistului apare și un număr de telefon, acolo unde poate fi contactat impresarul său în legătură cu evenimentele la care este invitat să cânte, însă situația s-a îndreptat de această dată într-o altă direcție. Telefonul a sunat încontinuu, dar nu pentru cântări, astfel că a fost nevoit să se adreseze urmăritorilor de pe rețelele de socializare și să clarifice întreaga problemă.

Evident foarte revoltat, Culiță Sterp le-a reamintit urmăritorilor lui că la acel număr de telefon răspunde impresarul lui, Raul Zetea, doar pentru a stabili prezența la cântări, iar dacă au nelămuriri în legătură cu orice alte subiecte trebuie să îi trimită mesaje în privat. Artistul a dezvăluit că doar într-o singură zi telefonul a sunat de aproape 300 de ori, asta pentru că foarte multe persoane au vrut să afle informații suplimentare despre Ion Șmecherul.

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente

pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul.

Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *