Toată lumea știe că Adrian Simionescu are o avere impresionată, însă iată că celebrul manelist a demonstrat că se poate și altfel! Pentru câteva minute bune a trecut la ”munca de jos”, și-a pus în spate ghiozdanul și s-a declarat pregătit pentru a deveni livrator.

Iată cum a fost surprins noaptea trecută Adrian Minune!

Adrian Minune nu duce lipsa banilor, iar acest lucru este știut de către toată lumea. Ei bine, celebrul manelist a dorit să vadă cum este, de fapt, să fii livrator, noaptea trecută. Cei prezenți la fața locului au imortalizat momentul.

Adrian Minune a trecut la ”munca de jos”?!
Adrian Minune a fost surprins noaptea trecută la unul dintre cele mai mari fast-food-uri din țară. Ei bine, așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat, celebrul manelist nu a venit ca și client, ci ca… livrator!

Și-a pus ghiozdanul în spate și a trecut la treabă, însă se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar angajații
restaurantului au închis imediat fereastra și nu s-au lăsat înduplecați de insistențele manelistului.

Adrian Minune a continuat să bată la geam și, dezamăgit, a avut grijă să le spună angajaților câteva cuvinte dure, pe care să le țină minte toată viața.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

În tot acest timp, toți prietenii lui Adrian Minune s-au amuzat teribil. Bineînțeles, videoclipul cu pricina s-a viralizat

în cel mai scurt timp pe rețelele de socializare, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *