Din nefericire, o nouă veste tristă din lumea filmului.

De data aceasta s-a stins din viață o actriță celebră pentru mai multe producții care au adus-o în fața publicului.

Aceasta a murit, iar cauza decesului nu a fost dezvăluită.

S-a stins din viață o actriță celebră
Actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută sub numele de Mila Moreira, a murit luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro. Avea 72 de ani, iar cauza decesului nu a fost făcută publică.

În anii anii ’60, Mila Moreira a lucrat ca model, iar apoi a devenit jurat în cadrul show-ului de televiziune Chacrinha. Moreira a fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei în lumea telenovelelor.

În anul 1979, ea și-a făcut debutul în industria care a consacrat-o. Prima telenovelă în care a jucat îndrăgita actriță a fost Marrom Glacê. În întreaga sa carieră, Mila Moreira a jucat în peste 30 de telenovele și miniseriale de televiziune. De asemenea, s-a făcut remarcată și în cinematografie, apărând în șase producții cinematografice.

Viața tumultoasă a actriței Mila Moreira
Actrița Mila Moreira a fost căsătorită de patru ori. Primul ei soț a fost designerul Hans Donner, iar apoi vedeta a mai fost căsătorită cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde.

În anul în care a debutat în telenovele, Mila a fost foarte criticată. S-a spus despre ea că fură munca actorilor, ea fiind la bază un fotomodel.

Și astăzi, oamenii încă mai cred că furi munca altora. Înveți să fii actriță și vine cineva care devine actriță doar pentru că este drăguță și la modă, spunea Mila într-un interviu.

Spiritul de pionierat al Milei Moreira și succesul său în telenovele au făcut ca modelele să fie mai ușor acceptate în această industrie. După ea, au jucat în telenovele nume mari precum Luma de Oliveira, Camila Queiroz, Cauã Reymond, Malvino Salvador și Reynaldo Gianecchini.

Ultima apariție a actriței a fost în telenovela A Lei do Amor, în anul 2016. Acolo Mila a interpretat-o ​​pe Gigi Ferreira, un fost model, dar se poate spune că de fapt, și-a jucat propriul său rol.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *