Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus vorbe grele în fața tuturor, la TV! Conflictul dintre cei doi soți ajunși la divorț a degenerat într-un schimb dur de replici, după ce impresara a început să vorbească despre răul pe care i l-a făcut antrenorul copilului său prin publicarea unui pictorial cu noua sa iubită.

Anamaria Prodan a mărturisit, în direct, la TV, că încă soțul ei i-a generat extrem de multă suferință fiului lor, Bebeto, în vârstă de 13 ani, din cauza pictorialului în care s-a pozat cu noua sa iubită, deși încă nu a fost pronunțat încă divorțul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș în direct la TV: Să fii mândru că vorbești în fața țării”
Scandalul dintre cei doi a atins cote maxime când Laurențiu Reghecampf a dorit să intervină în direct și să clarifice lucrurile, reacție la care puțini s-ar fi așteptat.

Laurențiu Reghecampf: „Aş vrea să clarific trei probleme pentru că ar trebuie să ştiţi adevărul. Nu am niciun interes. Nu aş fi intrat la o astfel de emisiune niciodată. Nu aş intra la niciun fel de emisiune.”

Ana Maria Prodan: „Eu sunt patronul acestui post și am vorbit despre trauma prin care îl faci pe copilul tău să treacă. Ai avut ocazia să intri în direct. Ar trebui să fii mândru că vorbeşti în faţa ţării. Cred că de Crăciun în loc să faci pictorial cu amanta, pictorialul trebuia să-l faci cu copilul tău, să-l întrebi dacă a mai crescut în înălţime, în loc să dai notificări.”

Laurențiu Reghecampf: „V-am trimis o simplă notificare să nu se discute despre viaţa mea în cadrul emisiunilor.”

Anamaria: „Sunteţi persoană publică, domnule Reghecampf. Te rog să îţi păstrezi decenţa. Ca o mamă rănită pot spune, să-ţi fie ruşine pentru tot ce ai făcut cu viaţa ta în ultimii trei ani.”

Laurențiu Reghecampf: „Despre copilul meu, cine mă cunoaşte, nu am discutat despre problemele mele private în mod public. Referitor la ce a spus mai devreme, cu PR-ul, toată viaţa mea o să-i port respectul Anamariei pentru că este mama copiilor mei.”

Anamaria Prodan: „Războiul îl ai cu amanta ta, tot ce faci e să-ţi câştigi ura copiilor tăi cu acest pictorial. Banii pe care tu i-ai muncit și pe care i-ai transferat din conturile noastre în conturile domnișoarei. Ai aruncat cu o sumă mică de bani pentru copil prin șofer, pentru că ți-e frică că-ți dă Covid. I-ai trimis bani prin șofer ca să scapi de el de parcă ar fi un cartof.”

Anamaria Prodan: „Ce se întâmplă e o încercare de salva demnitatea familiei mele de explica copiilor mei că viața merge înainte. Din acest moment el nu mai face parte din această familie, în viață este vorba de alegeri.

Avocații nu l-au anunțat că ordonanța a fost terminată. Au 5 zile la dispoziție să facă recurs. Este practic nefondată dar Reghe nu știe lucrul acesta pt ca Anamaria Prodan a afost întotdeauna în fața lui și a deschis toate ușile.”

„Nu am divorţat, nici măcar primul termen nu a fost stabilit. Nu s-a discutat absolut nimic. Am fost sunată de băieţelul meu mic, de 13 ani. Nu am răspuns instant, am stat un pic şi am simţit atât de multă… nici greaţă nu pot să îi spun… Nu am putut decât să îi dau un mesaj de felicitare pentru această şedinţă foto care ar fi trebuit să rămână în laptopul personal.”, este de părere Anamaria Prodan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *