La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, cel care i-a fost copil de suflet face public dezvăluiri emoționante, de după tragedie. Alin Gabriel Matei este încă în stare de șoc.

Au trecut 40 de zile de la moartea îndrăgitului interpret de muzică populară, însă cei apropiați încă nu pot conștientiza tragedia care li s-a întâmplat. Printre cei care suferă amarnic pentru dispariția regretatului Petrică Mîțu Stoian se numără și Alin Gabriel Matei.
”M-am trezit fără cel mai mare sprijin”

Tânărul este cunoscut ca fiind ”băiatul de suflet” al maestrului, tocmai de aceea, pentru că îi lega o prietenie foarte strânsă, de când el avea 14 ani, moartea fulgerătoare a lui Mîțu Stoian a lăsat în sufletul lui Alin Gabriel Matei un gol imens.

”M-am trezit fără cel mai mare sprijin, este din ce în ce mai greu, dar nu trebuie să mă las și trebuie să-l fac mândru (n.r. pe regretatul Petrică Mîțu Stoian). A fost singurul om care a girat pentru mine. Nu aș fi crezut. Noi eram foarte apropiați, am pierdut parte din familie și o parte din sufletul nostru. Toți am fost sfâșiați de această veste”,a spus Alin Gabriel Matei la ”Teo Show”, conform Wowbiz.

Alin Gabriel Matei nu a trecut peste decesul lui Petrică Mîțu Stoian

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că nici până în ziua de astăzi nu a putut accepta tragedia morții celui care i-a fost mentor și al treilea părinte.

Deși nu s-a arătat în fața publicului, cântărețul mărturisește că trecerea la cele sfinte a lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat răni adânci în sufletul său. Suferință care nu va trece niciodată, tocmai de aceea, uneori, când dorul îl copleșește, când are cea mai mare nevoie de mentorul său, acolo unde nu-l vede nimeni, își descarcă sufletul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *