Niculina Stoican a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, de când acesta a ieșit din închisoare.

Artista se consideră o soție care mereu știe să obțină ceea ce-și dorește.

La cinci ani după ce soțul i-a ieșit de după gratii, acolo unde a petrecut doi ani pentru obţinerea ilegală de rambursări

Niculina Stoican are ultimul cuvânt în căsnicia cu Vasile Stănescu
Chiar dacă apare mereu pe sticlă, cu zâmbetul pe buze, interpreta de muzică populară a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. În prag de sărbători, artista a recunoscut cum decurg lucrurile în căsnicia ei, care nu a fost deloc lipsită de încercări.

Nu puține au fost momentele în care Niculina Stoican a dat dovadă și pe scenă de îndârzenie, lucru care se întâmplă, spune ea, și în familie. În discuțiile pe care le are cu Vasile Stănescu, artista mărturisește că face ea ce face și iese învingătoare.

”Mi se zicea de mică ‘lelișoară’, înseamnă o persoană care știe cum să le întoarcă, mi s-a cam adeverit asta. Soțul meu, când avem contradicții, zice că nu vrea să mă asculte ca să nu-l fac eu din vorbe și apoi el să fie de acord cu mine. Spune că-și menține poziția, că nu este de acord și apoi că pot face ce vreau. Asta mi-a plăcut!”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

”Viața m-a încercat de foarte multe ori”
Învingătoare a ieșit și din cumpenele pe care viața i le-a adus în cale. Chiar dacă nu toți anii i-au fost presărați numai cu experiențe plăcute, Niculina Stoican spune că niciodată nu a adus în fața publicului ei problemele care o macină. Dorința sa fiind aceea de a împărți cu cei din jurul ei numai fericire, iubire și muzică de calitate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *