S-au zvonit multe lucruri despre Florin Salam, mai ales că ar avea grave probleme de sănătate, astfel că fanii au fost profund speriați.

Ei bine, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor pentru o perioadă, fiica lui,

Betty Stoian, a făcut noi declarații despre cum se simte celebrul manelist după pauza lungă pe care a avut-o, dar și ce a făcut în toată această perioadă. Ce se întâmplă cu artistul?

Fiica lui Florin Salam a decis să facă lumină în cazul tatălui ei, asta după apariția mai multor informații potrivit cărora Florin Salam ar avea probleme grave de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care s-a retras o bună perioadă din lumea muzicii și nu a mai urcat pe scenă.

Cum se simte Florin Salam după pauza vocală
Florin Salam este îndrăgit de foarte mulți români, astfel că majoritatea fanilor i-au simțit lipsa în ultima perioadă și și-au făcut griji pentru el după cele apărute în presă. Ei bine, din fericire artistul este bine și a revenit cu drag în lumina reflectoarelor, pregătit să scoată hit după hit.

Betty Stoian nu a ezitat absolut deloc astfel a mărturisit că celebrul manelist se simte foarte bine, iar după pauza aceasta și-a încărcat bateriile complet și este gata să cânte și să înveselească pe toată lumea cu melodiile sale.

Florin Salam nu are probleme de sănătate grave
De asemenea, pentru cei care credeau că are grave probleme de sănătate, Betty Stoian a eliminat aceste speculații, explicând că Florin Salam a avut nevoie doar de o pauză de la stilul de viață agitat pe care l-a avut de-a lungul anilor, astfel că a resimițit oboseala și a luat o decizie în acest caz.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă.

Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!”, a declarat Betty Stoian, potrivit playtech.ro.

Celebrul manelist se pregătește în această perioadă de numeoase cântări, așa cum chiar fiica lui a mărturisit, astfel că pauza de odihnă a fost foarte bună, deoarece înclusiv de Crăciun și Revelion o să muncească pentru familia lui. scrie spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *