Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a fost invitată recent în emisiunea online “Viața vedetelor”.

Artista a vorbit despre începuturile carierei sale muzicale și despre gândurile care încă nu-i dau pace.

La început, cântăreața a fost extrem de dezamăgită de tot ce se întâmpla în lumea muzicală.

Alexandra era foarte complexată de felul în care arată, iar acest lucru i-ar fi fost adus la cunoștință și de Marius Moga.

Alexandra Ungureanu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, despre începuturile carierei muzicale
Marius Moga a avut o replică mai acidă la adresa Alexandrei Ungureanu pe când aceasta se afla la început de carieră. În prezent, Marius Moga este căsătorit cu Bianca Lapuste cu care are o fetiță.

În cadrul unui interviu acordat recent, cântăreață a vorbit despre acea perioadă și despre cât de greu îi era.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *