Reacția Biancăi Drăgușanu s-a făcut auzită imediat după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat.

Blondina i-a luat pe toți prin surprindere afirmând că ar cunoaște de multă vreme acest detaliu despre actuala parteneră a prezentatorului TV.

În plus, ea a făcut și câteva declarații noi ce o includ pe fiica ei, Sofia!

Reacția Biancăi Drăgușanu în spațiul public a venit la scurt timp după ce s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat. Jurnaliștii au fost curioși să afle ce părere are ea despre acest lucru, iar blondina nu a ezitat să răspundă. Surprinzător este că, potrivit spuselor sale, ea ar fi știut deja de multă vreme despre trecutul actualei partenere a prezentatorului TV.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Sofia, după care sunt absolut topiți. Deși mulți se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți, în timp, au decis să se despartă. În prezent, fiecare și-a refăcut viața amoroasă, ea cu Gabi Bădălău și el cu iubita lui, Selina.

De curând, s-a aflat că iubita lui Victor Slav a făcut videochat. La scurt timp, în spațiul public a apărut și reacția Biancăi Drăgușanu în legătură cu acest subiect. Blondina a susținut că știa despre acest lucru și spune că nu e de condamnat. Astfel, asta nu a împiedicat-o să o lase pe fiica ei, Sofia, să meargă în vizită la Victor Slav și să se vadă și cu iubita acestuia.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *