Alexandra Bodi, supranumită Regina Tik Tok-ului, trăiește clipe de coșmar!

Chiar în preajma Sărbătorilor de Iarnă, este în doliu, după ce a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața ei!

Iată despre cine este vorba și ce imagini de-a dreptul sfâșietoare a postat Alexandra Bodi pe rețelele de socializare!

Întotdeauna am văzut-o pe rețelele de socializare zâmbind, fiind într-o stare bună, cântând și dansând. A reușit să își formeze o comunitate de-a dreptul impresionantă, de sute de mii de urmăritori pe TikTok.

Deși mereu emana optimism, voie bună, distracție, de data aceasta, Alexandra Bodi a renunțat la mișcările ademenitoare pe care le făcea și s-a afișat pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor, cu ochii în lacrimi.

Bineînțeles, internauții și urmăritorii Reginei Tik Tok-ului au reacționat imediat, au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au întrebat ce s-a întâmplat și cine a murit, de fapt, având în vedere faptul că Alexandra Bodi locuiește singură și fostul ei partener de viață, Ionuț, este plecat în străinătate de mai multe luni.

Alexandra Bodi a dat de înțeles că, în urmă cu foarte puțin timp, și-a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața ei: mătușa ei și fiica femeii, verișoara Reginei Tik-Tok-ului de la Acces Direct.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *