Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat o țară întreagă.

Ei bine, printre ”susținătorii” sexy impresarei se numără și una dintre cele mai celebre vrăjitoare din România, care s-a gândit să îi facă Anamariei Prodan un ”cadou” cât se poate de special și neobișnuit, în toiul nopții, într-un cimitir.

Sunt imaginile momentului! Una dintre cele mai celebre vrăjitoare de la noi din țară, cunoscută chiar și pe plan internațional, s-a gândit să îi facă Anamariei Prodan un ”cadou”, iar sute de mii de internauți s-au declarat pur și simplu uimiți.

Vrăjitoarea a mers de mai multe ori la cimitir, la miezul nopții, cu mai multe fotografii alb negru în care apar Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, dar și Laurențiu Reghecampf și amanta lui, cu care așteaptă un copil, Corina Caciuc.

Vrăjitoarea Larisa Văduva a făcut mai multe ritualuri printre morminte și, la un moment dat, chiar a așezat imaginile cu cei trei protagoniști, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, pe un mormânt.

Larisa Văduva, celebra vrăjitoare, a făcut mai multe ritualuri conform cărora, spune ea, Laurențiu Reghecampf o va da uitării pe amanta lui, pe Corina Caciuc și se va întoarce numaidecât la soția lui, la Anamaria Prodan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *