Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt fără doar și poate printre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară!

Povestea lor de dragoste durează deja de mai mult de un deceniu, iar din iubirea lor a rezultat o fetiță superbă, pe nume

Petra, care le aduce bucurii în fiecare zi din viața lor.

Prezentatorul TV și soția sa îl mai au în grijă pe Filip, băiatul din prima căsnicie a lui Mădălin Ionescu, dar se pare că nu vor să se oprească aici! Este sau nu Cristina Șișcanu gravidă din nou?

Mădălin Ionescu a spus tot adevărul! Este Cristina Șișcanu gravidă?
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt foarte activi pe rețelele de socializare, astfel că se află mai mereu în contact cu urmăritorii lor prin diferite sesiuni de Q&A pe care le inițiază, la fel cum a fost și de data aceasta. Mădălin ionescu i-a provocat pe fanii săi să îi adreseze diferite întrebări și, cum era de așteptat, a primit foarte multe legate de viața sa personală.
Un internaut a vrut să știe dacă el și Cristina Șișcanu urmează să devină părinți din nou și dacă vedeta de televiziune ar fi chiar însărcinată.

„Cristina e însărcinată?”, a fost întrebarea primită de prezentatorul TV.

Într-o notă amuzantă, Mădălin Ionescu a răspuns afirmativ, că este însărcinată, dar nu cu un bebeluș, ci cu problemele familiei lor. De asemenea, acesta a lăudat-o pe soția sa spunând că se descurcă foarte bine!

„Da…E însărcinată să se ocupe de afacerile familiei. Se descurcă foarte bine”, a fost răspunsul lui Mădălin Ionescu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *