Cum arată soția lui Mircea Radu. Celebrul prezentator tv a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a retras la Piatra Neamț, alături de familia sa. Prezentatorul TV a avut mai multe relații amoroase, dar de această dată, Raluca a fost cea care l-a determinat pe Mircea Radu să-și întemeieze o familie. Cum arată soția prezentatorului TV?

Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca este mai tânără cu 20 de ani
Cum arată soția lui Mircea Radu. Prezentatorul TV a fost unul dintre cei mai răvniți bărbați din showbiz-ul românesc. În urmă cu șase ani, Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca Olaru, mai tânără cu 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii și sunt o familie fericită. Raluca și Radu și-au unit destinele în 2013, iar cununia civilă a avut loc în comna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul s-a ținut în sufrageria socrilor mici, departe de ochii curioșilor.

Moderatorul TV a fost curtat de multe femei de-a lungul anilor, dar una singura l-a determinat să meargă la altar. Raluca a fost cea de care s- a îndrăgosit. Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe acesta doar la evenimentele importante.

Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie foarte frumoasă și carismatică. Chiar și așa, Mircea Radu a declarat că între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere. „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu’, declara prezentatorul de televiziune.

Jurnalistul a cunoscut-o pe Raluca în urmă cu mai mulți ani. Aceștia s-au mutat în Capitală, iar Raluca s-a angajat la o clinică din Piatra Neam. „Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu’, a afirmat Mircea Radu.

Mircea Radu nu voia să se căsătorească
Vedeta tv a povestit că nu avea de gând să se căsătorească, dar totul a venit de la sine. Căsătorit cu frumoasa Raluca, Mircea a ținut-i departe de cea cu care împarte viața personală de ochii presei. „Știu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieți ce mi s-a luat. Îmi amintesc perfect fiecare zi în care vedeam cum se smulgea de la mine tot ce iubeam mai mult.e poate trăi ca mort, umblând fără țintă și sens, o umbră care șterge zidurile pe lângă care trece. Am fost o umbră.

Dragostea. Da, știu cum e.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *