O serie de imagini cutremuratoare cu Andreea Tonciu au aparut in urma cu cateva zile in presa din Romania.

Vedeta s-a afisat pe strada cu capul bandajat, iar toata lumea s-a intrebat ce a patit.

Mama brunetei a rupt tacerea si a facut lumina in acest caz.

Andreea Tonciu participa la Survivor Romania, iar cu doar cateva zile inainte de a pleca in Republica Dominicana, vedeta a fost fotografiata pe strada cu capul bandajat. Presa a speculat faptul ca ar fi fost implicata intr-un accident, dar mama vedetei spune ca nu stie absolut nimic despre asa ceva.

Mai mult, vedeta apare vanata si la ochi, iar asta s-ar fi intamplat dupa un tratament de infrumusetare, pentru a arata impecabil la emisiunea de la Pro TV.

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine. Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo”, a declarat Maria Tonciu, potrivit ciao.ro.

Filmarile Survivor 2022, amanate

Potrivit sursei citate, filmarile Survivor Romania 2022 au fost amanate pentru cateva zile. Zborul catre Republica Dominicana s-a amanat din motive inca necunoscute, iar concurentii au fost anuntati ca, cel mai probabil, cursa se va relua in weekend.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *