Marian Godină este fără doar și poate unul dintre cei mai celebri polițiști din România, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume prin intermediul rețelelor de socializare. Frecvent, acesta le comunică urmăritorilor săi de pe Facebook diverse probleme cu care nu este de acord din punct de vedere politic sau social.

Rareori acesta postează și despre viața personală, însă ultimul anunț de pe internet i-a lăsat mască pe toți, în sensul bun al cuvântului!

Marian Godină și soția lui urmează să devină părinți
Acesta activează în Poliția Română din 20 decembrie 2006 și a intrat în atenția publică după ce a devenit un personaj incomod pentru multe personalități publice de la noi, căci nu se sfiește să dezbată pe Facebook diverse chestiuni de interes național și, de asemenea, nu se teme să critice inclusiv decizii care au legătură cu locul său de muncă.

Ultima postare de pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere. Marian Godină le-a împărtășit urmăritorilor săi vestea că urmează ca anul acesta să fie tătic. El și soția lui, Georgiana, în vârstă de 27 de ani, sunt căsătoriți din 2018 și urmează să aibă o fetiță în lunile care urmează. Cuplul are doi patrupezi si două alpace, care sunt parte din familia lor.

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris Marian Godină pe pagina lui personală de Facebook. În secțiunea de comentarii, felicitările au curs ca o avalanșă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *