Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele.

Aceasta a devenit celebră la noi în țară mai ales după ce a apărut într-un episod din Inimă de Țigan.

Actrița a plecat din această lume în urmă cu doi ani, dar urmele lăsate în sufletele celor dragi nu s-au șters. Fiica ei i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Edith Gonzalez a plecat din această lumea în urmă cu doi ani. Celebra actriță care a jucat-o pe “Salome” a murit în timp ce era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian, boală care recidivase. Se pare că organismul ei a cedat și așa a pierdut lupta cu viața.

Edith Gonzalez a murit la doar 54 de ani, după o luptă grea cu boala. Constanza, fiica celebrei actrițe internaționale, a transmis un mesaj emoționant la doi ani de la moartea mamei sale. Deși nu îi plac aparițiile publice, de data aceasta a ținut să transmită un mesaj la doi ani de la decesul celei care i-a dat viață. Copila de doar 17 ani a mărturisit că nu o va uita niciodată pe mama ei și că o iubește foarte mult.

“Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine mereu și pentru totdeauna.”, a fost mesajul transmis de Constanza.

Tânăra a fost cuprinsă de emoții imediat și nu a putut spune mai multe, dar cert este că îi duce lipsa mamei. Și unchiul său, fratele mamei, a precizat că își dorește ca numele surorii sale să rămână în permanență în inimile tuturor, pentru că a fost un om minunat.

Fiica lui Edith a moștenit toată averea
Edith a fost foarte apropiată de fiica sa și, de-a lungul vieții, și-a dorit mereu ca acesteia să nu îi lipsească nimic. Înainte de a plecat din această lume, ea și-a pregătit testamentul și așa a decis ca toată averea, estimată la un milion de dolari, să meargă la Constanza.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *