Soția lui Adi Sînă își dorește să devină mămică pentru a șaptea oară! Ce mesaj a publicat vedeta pe Instagram

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide și apreciate familii din showbiz-ul românesc!

Pe lângă cei patru copii pe care îi au împreună, prezentatoarea de televiziune mai are doi adolescenți dintr-o căsnicie anterioară.

Chiar și așa, mulți fani se întreabă dacă nu cumva superba brunetă se gândește să aducă pe lume și cel de-al șaptelea copil, iar răspunsul nu a întârziat să apară! Iată ce mesaj a transmis vedeta pe rețelele de socializare:

Anca Serea își mai dorește un copil!
Anca Serea este printre cele mai apreciate persoane publice de la noi din țară, drept pentru care are și o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare. Vedeta este foarte activă și îi ține la curent cu aprope tot ce face și, mai mult decât atât, răspunde sincer la întrebările pe care le primește, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.
În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de televiziune mărturisea că are câteva probleme de sănătatea care o împiedică să aducă pe lume un alt copil, însă prin ultimul răspuns oferit în mod public a dat de înțeles cu totul altceva! Anca Serea a declarat că vrea să fie din nou mămică și să aibă o fetiță exact ca fiica ei cea mică, Leah: „Daaa! O fetiță exact ca Leah!”, a răspuns Anca Serea pe pagina sa personală de socializare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *