Romică Țociu a dezvăluit că a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. Ce s-a întâmplat cu nepotul îndrăgitului actor de comedie și de ce a fost operat de urgență?

Romică Țociu a trecut prin momente cumplite în ultimele zile. Nepotul său, Filip, a înghițit două bile magnetice, provenite de la un joc care nu era adecvat vârstei sale, și a ajuns în stare critică pe mâna medicilor.

Romică Țociu a trecut prin clipe de coșmar
Îndrăgitul comediant Romică Țociu a povestit, vineri, în emisiunea lui Cătălin Măruță că a trecut printr-o perioadă de coșmar, după ce nepotul său, în vârstă de doi ani, a ajuns de urgență la spital. Băiatul a înghițit două bile magnetice, provenite de la un joc care nu era destinat vârstei lui, care i-au perforat stomacul.

„A trecut printr-o chestie….Și Cornel a stat lângă mine. Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice.

Două bile magnetice, care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii.”, a povestit Romică Țociu.

Nepotul actorului, în stare gravă pe mâna medicilor
Nepotul lui Romică Țociu se simțea rău de mai multe zile, însă medicii la care părinții l-au dus inițial au considerat că este vorba de o banală enterocolită. După ce starea lui s-a înrăutățit, aceștia au cerut ajutorul unui alt doctor, care i-a făcut celui mic o radiografie și a identificat adevărata problemă.

Filip a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, care a durat mai bine de trei ore, iar Romică Țociu spune că au fost cele mai grele clipe din viața lui.

“Ajunsese aproape de șoc septic”
„Eram în America și avea niște zile, de care știam, în care nu se simțea bine. Tot ce mânca vomita. Și unde s-a dus peste tot, ziceau că are enterocolită. Făcând ecografie, palpat și la super clinici. Nimeni nu a constat că este foarte grav ce se va întâmpla pe viitor.

Ultima dată, când i s-a făcut rău, rău, s-au dus la o clinică și medicul ăla a zis să-i facă și o radiografie, pentru că la ecografie nu se vede nimic. Starea lui de sănătate se deterioraseră foarte rău. Bilele alea s-au unit. Una s-a dus în colon, una în intestin. Și ele s-au atras una pe cealaltă și au strâns tot.

A fost o operație foarte grea, trei ore și jumătate. A rezistat cu toate că avea o stare destul de rea. Ajunsese aproape de șoc septic. El avea acolo infecție și n-a făcut temperatură, asta i-a indus în eroare pe ceilalți medici.”, a declarat comediantul.

„Am plâns de m-am rupt. E sufletul meu”
În prezent, nepotul lui Romică Țociu este stabil. Micuțul a ieșit de la reanimare și începe să își revină, dar încă nu poate să mănânce. Întreaga familie a fost extrem de îngrijorată pentru Filip, iar comediantul povestește că nu s-a putut opri din plâns.

„A ieșit de la reanimare, e bine, bea apă. Am plâns de m-am rupt, e sufletul meu. Am mai trecut prin momente grele, dar nu ca ăsta. Nu mă gândeam vreodată că o să trec prin asta.”, a mărturisit partenerul de scenă al lui Cornel Palade.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *