Sfatul lunii februarie 2022 pentru fiecare zodie: Descoperă ce te îndeamnă astrele să faci în cea de-a doua lună a anului și care sunt principalele provocări la orizont.

Află care este sfatul lunii februarie 2022 pentru zodia ta și cum ar trebui să faci față evenimentelor care se anunță în următoarea perioadă.

Îți spunem și care este numărul norocos al acestei luni pentru tine, dar și zilele în care s-ar putea să ai parte de beneficii.

Berbec: Dacă tot te arunci cu capul înainte, mergi până la capăt! Nu te opri dacă vezi că lucrurile nu ies cum ți-ai dori. Luna asta e totul sau nimic. Zi norocoasă: marțea. Numărul norocos al lunii: 8.

Taur: Acționează cu mai multă prudență și vei vedea cum Universul te va răsplăti. Ai parte de o lună în care îți întărești anumite convingeri. Zi norocoasă: duminica. Număr norocos: 3.

Gemeni: Nu te lua la harță cu persoanele care te critică argumentat. Ar trebui să te ferești de cei care te laudă excesiv. Număr norocos: 4. Zi norocoasă: lunea.

Rac: Luna februarie înseamnă bucurie și realizări pe plan profesional. Dă-ți voie să o iei de la zero. Nu îți fie teamă de începuturi, de necunoscut. Va fi bine. Număr norocos: 2. Zi norocoasă: duminica.

Leu: Lasă să iasă leul din tine, mai ales dacă lupți pentru o cauză importantă. Este momentul să arăți cine ești și ce poți. Număr norocos: 11. Zi norocoasă: miercurea.

Fecioară: Fii extrem de atent la așa-zișii prieteni care apar în jurul tău precum ciupercile după ploaie. Mulți au interese ascunse. Număr norocos: 13. Zi norocoasă: vinerea.

Balanță: Rupe orice legătură toxică! Trebuie să fii mai atent ca niciodată la felul în care anumite persoane manipulează vorbele pe care le scoți pe gură. Există mulți traducători care îți pot face rău. Numărul norocos: 10. Zi norocoasă: joia.

Scorpion: Vei avea o lună extraordinară din toate punctele de vedere. Du-te până în pânzele albe pentru fericirea ta. Ai protecție divină orice decizie iei. Număr norocos: 7. Zi norocoasă: vinerea.

Săgetător: Nu te implica în problemele altora. Învață să fii un fin observator și trage concluziile doar pentru tine. Număr norocos: 1. Zi norocoasă: duminica.

Capricorn: La tine e pâinea și cuțitul. Ia decizii trecute prin minte de mai multe ori. Nu te grăbi. Număr norocos: 9. Zi norocoasă: lunea.

Vărsător: Bucură-te de oportunitățile pe care viața ți le scoate în cale. Nu mai căuta nod în papură la orice. Număr norocos: 5. Zi norocoasă: sâmbăta.

Pești: Deschide larg ochii și bucură-te de noutățile care apar în viața ta. Este cazul să te gândești serios la o schimbare pentru liniștea sufletului tău. Zi norocoasă: sâmbăta. Număr norocos: 33.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *