Mariana Cojocaru, horoscop 2022. Astrologul a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru acest an. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec
Berbecul are o opozitie Marte – Lilith, Marte fiind patronul Berbecului, care poate sa anunte cumpene pe plan sentimental si ma refer si la cuadratura care vine la inceput de an intre Soare natal si Venus retrograd. Poate sa aiba afectiuni karmice ascunse, el sau cineva din familie. Poate sa aiba anumite probleme care tin de cariera, de strainatate cu Lilith in Rac, din primavara. In momentul in care spuneam de cariera, partea financiara poate merge la extreme.

Taur
Taurul are un an 2022 al incercarilor. Intotdeauna karma activa intr-o astfel de zodie ii ia la analiza trecutul si poate veni chiar cu reactivarea unor lucruri care tin de vietile anterioare. Poate sa mearga pe separare, divort, chestiuni sensibile, nu usor de trecut cu vederea. La fel, poate sa vina cu schimbari bruste pe cariera si cu chestiuni ascunse, profunde, care tin de sanatate.

Gemeni
In 2020 si 2021, Gemenii au fost cei mai incercati. Pana spre primavara, inca mai este Lilith in Gemeni, dar povara karmica a disparut. E o veste buna. Din primavara se elibereaza si mai mult si atunci vor putea sa rasufle usurati, unii dintre ei. Cei care nu si-au rezoltat problemele din 2020-2021, acestea se pot acutiza si aici vorbim de cariera, dragoste. Daca nu rezolva pana in primavara, chestiunile acestea pot scapa de sub control.

Rac
Din primavara, Lilith va intra in constelatia aceasta. Lilith are semnificatie karmica. Daca Racul este guvernat de Luna Alba, in momentul in care iti intra Luna Neagra in constelatie, lucrurile nu mai sunt albe. Prin urmare, Racul va fi vizat din foarte multe puncte de vedere. Venus retrograd la inceput de an exact pe zodia opusa, in Capricorn. Primele incercari vor fi pe plan sentimental, apoi pe sanatate, iar unii pot avea probleme in zona carierei. Este un an care nu sustine sarcinile la femei.

Leu
Leul, in 2022, datorita cuadraturii Soarelui natal cu axa karmica din Taur si Scorpion si opozitia cu Saturn din Varsator, deci o cuadratura perfecta, poate avea parte de cumpene. In plus, Lilith va fi in tranzit prin cea de-a 12-a casa, a dusmanilor vizibili si invizibili, deci Leii trebuie sa fie atenti cu cine se insotesc, foarte atenti la anturaje pentru ca ii pot pune in ipostaze nu tocmai placute. Aceasta cuadratura ii pune pe Lei in situatia in care sa arate cu adevarat ca nu sunt Lei, ci sunt paralei. Suntem in anul Tigrului de Apa, pe zodiacul chinezesc, iar Tigrul are echivalentul Varsator in zodiacul european si prin urmare Leii vor dat tot felul de probe prin care sa convinga ca sunt puternici, ca sunt adevarat de nadejde si ca pot sa arda etape, pot sa faca din orice bici si sa pocneasca.

Fecioara
Fecioarele au, pana spre primavara, cuadratura de pe zodii duble pentru ca avem Luna Neagra in Gemeni si vor trebui sa fie atente la cariera, la chestiunile care tin de strainatate pentru ca deja multi se gandesc la plecat, la studii. Se mai pot gandi, datorita planetelor care sunt si in Sagetator la inceput de an si aici ma refer la Luna Alba si la Marte, daca pot razbate sau daca trebuie sa faca schimbari, anumite miscari strategice in asa fel incat anul 2022 sa nu le puna piedici. Pentru ca sunt, la inceput, niste checkpoint-uri.

Balanta
Balantele, in anul 2022, vor cauta cai de iesire pentru ca vor fi un pic dezorientate. Cuadratura Soarelui natal cu Lilith din Rac pe zodii cardinale, cu Venus retrograd, Pluton, Mercur in Capricorn la debut de an, le aduce in tot felul de situatii. Balantele, in general, pentru ca reprezinta o zodie feminina, cauta caile cele mai placute de negociere, de dreptate, de justitie, stie sa o dea la mijloc.

Scorpion
Scorpionii vor fi debusolatii anului 2022 pentru ca discutam de o karma negativa in Scorpion. Este anul Tigrului de Apa, care adora apa si rezista in apa, dar Leul nu. Scorpionii, in general, sunt persoane care nu suporta sa fie constranse, sa li se ingradeasca lucruri, numai ei hotarasc. Exista si Scorpioni dintr-o bucata. Intr-un astfel de an, nu au voie sa sape groapa altuia pentru ca vor pica sigur in ea. Nu au voie sa denigreze, sa denatureze pentru ca vor pati ei si vor primi ei pe karma lor.

Sagetator
E un an interesant, tine de karma, de foarte multe lucruri, foarte complexe. Sagetatorul incheie ciclul karmic in 2021, la granita cu 2022, eclipsa din 4 decembrie, au venit exact pe Sagetator. Dar in 2022, pentru ca ramane Lilith in Gemeni, probeleme care nu s-au rezolvat se pot agava. Prin urmare, Sagetatorii trebuie sa fie foarte atenti cu cine se insotesc. Si trebuie sa fie atenti la chestiunile care tin de faptul ca cineva din familie sau chiar ei pot avea o probleme. Pot aparea tradari, inselari, presuri trase de sub picioare. Lilith ramane intr-o zona de atentionare. Cariera, pentru ca ei sunt foarte abili, pentru cei care au idealuri imediate, poate fi trasa inapoi.

Capricorn
Capricornul are la debut de an 2022 presiunea aceasta care vine de la Venus retrograd. Venus este in exaltare in Capricorn, dar retrograd nu prea poate sa se manifeste cum si-ar dori. Venus este si planeta artistilor. Se spune, in astrologia veche, ca nu este foarte bine sa se nasca copiii pe Venus retrograd pentru ca acolo sunt anumite aspecte. Este un an care, daca si-au rezolvat chestiuni care tineau de relatii, in 2022 se pot reface, chiar in singuratate. Din primavara pot sa apara tradari.

Varsator
Este un an al constrangerilor pentru ca Saturn ramane acolo si va face cuadratura cu axa karmica din Taur si Scorpion. Constrangerile nu ii vizeaza pe Varsatorii responsabili, agili, si care au ajuns la un nivel de performanta de top. Pentru ca, spuneam de la inceput, Saturn are niste planuri. Cei care au ajuns la aceasta maturitate sunt mai protejati. Cei care nu au ajuns la un astfel de nivel pot avea probleme in 2022.

Pesti
Pestii au in anul 2022 ambii patroni in constelatia lor. Pe de o parte Neptun, care a fost si in anii trecuti si va intra si Jupiter. Jupiter, in general, este considerata planeta norocului, la modul general. Acest Jupiter va face aspect de cuadratura la inceput de an cu Lilith din Gemeni, zodii duble, cu Marte din Sagetator si forteaza norocul. Cei mai multi dintre Pesti vor avea blocaje. Daca vor realiza pe jumatate sau pe sfert, sa se considere norocosi. Cel mai bine ar fi sa isi puna protectie intr-un astfel de an ca sa nu se intample ceva neastepta ca sa le afecteze bunurile acumulate. Cariera poate sa fie in impas.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *