Februarie 2022 va incepe cu o luna noua in Varsator: pe 1, energia satelitului planetei va fi actualizata. Influenta evenimentelor astronomice asupra vietii umane este inexplicabila, dar vizibila. Sub influenta unei anumite faze a lunii, apar schimbari – negative si pozitive.

Ce va aduce luna noua din februarie semnelor zodiacale?
Luna Noua de 1 februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni si Rac

Berbec

Berbecii au tanjit de mult timp la schimbare in viata lor, dar nu s-a intamplat. Luna noua va fi o perioada buna pentru a schimba situatia, pentru a face schimbari in viata. De asemenea, se recomanda sa se tina cont de dorintele partenerilor.

Taurul

Taurul nu ar trebui sa-si faca griji pentru fleacuri. Orice sarcini ar trebui rezolvate pe masura ce apar si nu prin suprasolicitare. Pot exista oferte bune. Cu toate acestea, activitatile riscante ar trebui evitate.

Gemenii

Gemenii sunt predispusi la dramatizarea evenimentelor, dar aceasta abordare nu are intotdeauna succes. O zi puternica din punct de vedere energetic nu va avea un efect special asupra reprezentantilor zodiei. Daca starea de sanatate se inrautateste, se recomanda sa va luati un repaus.

Rac

Racii sunt destul de capabili sa rezolve singuri orice problema. Cu toate acestea, uneori trebuie sa le mai plasati sarcini prietenilor, colegilor, celor dragi. Atunci oboseala nu se va face simtita. Ziua promite sa fie in general normala, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Luna Noua de 1 februarie pentru Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion
Leu

Intr-o zi puternica din punct de vedere energetic, pot veni propuneri de afaceri. Unii oameni vor cere sfaturi. Nu ar trebui sa ii refuzi. Daca sunt planificate excursii sau calatorii de afaceri, se recomanda amanarea acestora pentru inca o zi.

Fecioara

Pentru Fecioara, o zi puternica din punct de vedere energetic va avea o influenta destul de puternica. Totusi, va fi pozitiva. Este recomandat sa acordati o atentie deosebita dietei, renuntand la alimente nocive si adaugand mai multe legume, fructe, fructe de padure, ierburi, cereale, nuci.

Balanta

Chiar daca apare un impas, Balanta va gasi cu usurinta o cale de iesire intr-o zi puternica din punct de vedere energetic. Este recomandat sa te bazezi doar pe tine. Este putin probabil ca cineva din oamenii din jur sa te poata ajuta sau macar sa dea un sfat bun. Se recomanda odihna.

Scorpion

Scorpionii ar trebui sa-si aranjeze o zi de post intr-o perioada puternica din punct de vedere energetic. Micul dejun, pranzul si cina ar trebui sa fie compuse din mere si produse lactate. Nu faceti treburile casnice. Seara trebuie sa te odihnesti.

Luna Noua de 1 februarie pentru Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti
Sagetator

Rezultatul multor cazuri va depinde direct de starea emotionala a Sagetatorului. Prin urmare, este recomandat sa incercati sa va imbunatatiti starea de spirit. De exemplu, puteti face sport, puteti face o plimbare, puteti vizita teatre si alte evenimente sociale. In plus, o relatie romantica poate incepe intr-o zi puternica din punct de vedere energetic.

Capricorn

Altii vor observa talentul Capricornilor si il vor aprecia. Vor fi oferte de afaceri profitabile. Capricornii ar trebui sa fie mai atenti la ei. De asemenea, se recomanda elaborarea unui plan de actiune pentru viitorul apropiat.

Varsator

Pentru ca totul sa mearga ca de obicei, Varsatorii sunt sfatuiti sa fie ei insisi si sa nu grabeasca lucrurile. Apoi, intr-o zi puternica din punct de vedere energetic, evenimentele se vor desfasura intr-un mod pozitiv.

Pesti

Pestilor nu li se recomanda sa mearga prea departe in nicio chestiune. Luna noua va avea un efect pozitiv, asa ca merita sa profitati de ea. Se vor putea realiza unele planuri.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *