Din nefericire avem vești proaste despre maestrul Arșinel. Marele actor a fost luat cu Ambulanța de acasă, marți seara, 1 februarie 2022. Nu se cunosc împrejurările care au dus la această urgență. Cert este că în ultimul an, maestrul a avut mai multe internări, iar la finalul anului trecut a fost operat la inimă.

Știrea inițială/Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format pe scenă cel mai iubit cuplu din România. Cei doi erau de nedespărțit și imaginea lor a fost una de succes, dar se pare că viața a fost nedreaptă și i-a despărțit. La patru ani de la tragicul eveniment, actorul nu își poate reveni din șoc.

Alexandru Arșinel o plânge pe Stela Popescu
Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format mai bine de 4 decenii unul dintre cele mai iubite cupluri de pe scena românească. Cei doi au fost foarte iubiți de public și au făcut spectacol cu fiecare apariție. Chiar și după patru ani de la deces, nimeni nu a uitat-o și toată lumea își amintește du drag de zâmbetul ei și pofta de muncă.

Moartea celebrei actrițe a șocat pe toată lumea. Alexandru Arșinel nu poate scăpa nici acum de gândul că și-a pierdut cea mai bună prietenă si mărturisește că această tragedie i-a lăsat un mare gol în suflet și că îi este extrem de greu să revină la normalitate.

“Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună încontinuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. De când a murit Stela, s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor. Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie?”, a mărturisit actorul.

Arșinel, despre ultima discuție cu Stela Popescu
Actorul nu își poate explica de ce a murit Stela Popescu și cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie. Spune că a vorbit cu ea înainte cu o zi și nu dădea semne că nu s-ar simți bine și chiar urma să aibă împreună un spectacol mare, pentru care se pregătiseră intens.

Actorul și-ar dori să afle ce s-a întâmplat cu ea, care este cauza exactă a morții și de ce nu a mai putut lupta. Când a fost anunțat că Iubita sa parteneră nu mai este, a mers numaidecât la ea acasă și a găsit-o pe podea, in stare de inconștiență. Nu poate uita acea imagine, care spune că îl va urmări mereu și i-a lăsat un gust amar.

“Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era’, a mai zis marele actor


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *