Este iubit de o țară întreagă.

Are zeci de mii de fani prin toate colțurile României, însă de data aceasta, chiar în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi:

Poftiți prin țară, Nea Mărin a primit o scrisoare în care se afla un mesaj la care, spune el, chiar se aștepta. Iată care este vestea ce îi va întrista pe toți fanii vedetei!

Nea Mărin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Telespectatorii l-au cunoscut mai bine și l-au apreciat și îl apreciază în continuare, în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Mesajul primit de Nea Mărin care îi va întrista pe toți fanii

Zeci de vedete au plecat prin țară cu el, au descoperit locuri minunate, oameni extrem de pricepuți, însă se pare că aventura s-a terminat pentru totdeauna. Toate vedetele, bineînțeles, în frunte cu nimeni altul decât Nea Mărin, au coborât să ia micul dejun.

După ce i s-a adus mâncarea, Nea Mărin a aflat de la ospătar că are pregătită pentru el și o scrisoare. Încă de când a luat plicul în mână, fără să știe deocamdată despre ce este vorba, Nea Mărin s-a emoționat extrem de tare.

A deschis plicul și a găsit mai multe pagini cu text. Le-a citit, extrem de emoționat, zâmbind, încruntat sau abținându-se să nu plângă. Pe de altă parte, Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană așteptau cu sufletul la gură să afle ce mesaj este transmis în scrisoare.

Anunțul făcut de Nea Mărin în cadrul emisiunii
Bineînțeles, Nea Mărin i-a mai ținut destul de mult în suspans, până să le spună vestea care avea să îi deruteze total.

”Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Nea Mărin a citit cu atenție fiecare rând din scrisoare și apoi le-a dat vestea vedetelor. Se pare că a fost ultima zi și ultima ediție din emisiunea lui Nea Mărin, așadar Poftiți pe la noi se va încheia, în totalitate.

De asemenea, Nea Mărin le-a spus vedetelor prezente să se bcuure cât pot de mult de ultima zi și să profite la maxim de acest proiect care, din nefericire, a luat sfârșit. În continuare, vedetele au fost nevoite să ceară de la localnici, pentru petrecerea de final de sezon.

”Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *