Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 februarie 2022: zodiile de apă vor renunța la anumite prietenii care mai mult îi puneau în încurcătură. E o perioadă a reglărilor de conturi.

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 7-13 februarie 2022, zodiile de apă vor pune capăt anumitor relații de prietenie pentru care altădată băgau mâna în foc.

Este o săptămână în care multe zodii vor descoperi tot felul de lucruri despre oamenii din jurul lor. Multe își rezolvă problemele personale apelând la tactici noi prin care îi vor încuia pe adversari.

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au o perioadă plină de provocări. Scorpionii află că au fost bârfiți de cine nu se așteptau și vor lua măsuri în acest sens. Vor să scape de toți cei care nu au fost sinceri, iar primul pas va fi să îi șteargă de pe rețelele de socializare, ca apoi să facă asta și în agenda telefonică.

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 februarie 2022
Racii au și ei tot felul de revelații neplăcute. Unii oameni îi vor dezamăgi foarte tare. Cât despre Pești, aceștia trăiesc o decepție în dragoste.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) încep tot felul de noi proiecte. Au nevoie de niște bani pentru a-și îndeplini visele, dar nu asta va fi problema lor.

Gemenii se descurcă bine și fac rost de finanțări chiar și din piatră seacă. Vărsătorii s-ar putea să aibă anumite dificultăți, mai ales dacă se lovesc de niște probleme birocratice.

Cât despre Balanțe, ele vor fi puse pe economisit.

Zodiile de pământ privesc în interiorul lor
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) duc lupte importante în săptămâna care urmează, în primul rând cu ele însele. Taurii încep să își accepte defectele și se vor concentra mai mult în a-și șlefui calitățile pe care le au.

Exclusiv. Culisele alegerii noului antrenor al Simonei Halep. Sportiva s-a pregătit azi pentru…
MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO
Exclusiv. Culisele alegerii noului antrenor al Simonei Halep. Sportiva s-a pregătit azi pentru prima dată după Australian Open, singură! Foto

Fecioarele poartă discuții cu sufletul lor și ajung la niște concluzii care le oferă pacea de care aveau nevoie. Și Capricornii sunt într-o perioadă ceva mai liniștită.

Zodiile de foc (Săgetător, Berbec, Leu) se pun serios la treabă în perioada 7-13 februarie 2022. Săgetătorii îi motivează pe cei din jur cu energia lor. Sunt atât de săritori și de activi încât îi molipsesc pe toți cu acest vibe pozitiv.

Berbecii și Leii au de întocmit anumite documente. Cei care trebuie să intre în posesia unei moșteniri, să acționeze cu maximă atenție în special în zilele de 9 și 10 februarie, căci sunt zile în care se poate schimba totul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *