Marinela Chelaru este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la noi din țară. Ea a devenit cunoscută de public datorită serialului Grupul Vouă,

difuzat în trecut de Național TV.

Este mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de amuzantă, dar are probleme mari de sănătate.

Marinela Chelaru, luptă grea cu boala
Marinela Chelaru este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. Este o artistă veche, care a făcut spectacol ori de câte ori a apărut pe scenă. Afișează mereu un zâmbet larg și este plină de viață, dar la capitolul sănătate nu stă deloc bine și întâmpină multe probleme.

Actrița suferă de diabet zaharat de tip 2, afecțiune care i-a schimbat complet viața și planurile. Boala s-a declanșat pe sistem nervos, după ce și-a pierdut ambii părinți. Aceștia au plecat din această lume la doar o lună distanță, făcând suferința și mai mare. A suferit mult, stresul a cuprins-o și de aici au început toate problemele.

De atunci, actrița trebuie să fie foarte atentă la alimentele pe care le consumă, pentru că lucrurile o pot lua razna imediat. Ține regim, nu are voie să mănânce prea sărat sau dulciuri și stilul ei de viață s-a schimbat complet.

„A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce”, a declarat Marilena Chelaru.

De altfel, are și probleme cu inima și a devenit foarte sensibilă. Anxietatea și depresia o urmăresc și ele, motiv pentru care a avut de multe ori nevoie de ajutorul medicilor.

Marinela Chelaru, probleme mari cu bani
Pe lângă boala grea, actrița se mai confruntă și cu probleme mari din cauza banilor. După o viață de muncă, se luptă în fiecare zi pentru a supraviețui cu puținii bani de pensie, pe care îi primește lună de lună.

În urmă cu ceva timp, actrița mărturisea că primește de la stat doar 1400 de lei, iar 600 de lei costă doar medicamentele. Ea s-a gândit să își sporească veniturile prin gătit și artă, pasiuni pe care le stăpânește foarte bine. În plus, a scos la vânzare și apartamentul în care a locuit mama ei, tot pentru a încerca să iasă din impas.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *