Victor Slav a oferit, în urmă cu puțin timp, noi detalii despre mariajul cu Bianca Drăgușanu!

Ce spune despre perioada în care trăia alături de blondină?

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au trăit o adevărată poveste de dragoste, iar din iubirea lor a rezultat Sofia, unica lor fetiță care le aduce în fiecare zi numai bucurii.

Cu toate că mariajul celor doi a durat doar un an, ulterior au încercat să își mai ofere o șansă, iar destinul a avut planuri mari pentru ei.
Ce spune celebrul prezentator TV despre regretele din urma căsniciei cu Bianca Drăgușanu?

În anul 2013, Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nunta celor doi a fost organizată într-un cadru de vis, cum mulți doar visează.

Chiar și așa, relația celor doi îndrăgostiți a durat nu mai mult de un an, iar despărțirea a fost un subiect foarte dezbătut la acea vreme. Au încercat să își mai ofere o șansă după divorțul din 2014, iar lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta vreodată. În urma relației de după proces a apărut pe lume Sofia, o fetiță superbă care are acum frumoasa vârstă de cinci ani.
Ulterior, cei doi au luat-o pe drumuri separate în viață, iar de curând Victor Slav a făcut o serie de mărturisiri legate de căsnicia cu Bianca Drăgușanu. Invitat în platoul unei emisiuni online, prezentatorul TV a spus dacă are sau nu regrete în ceea ce privește mariajul cu diva.

„Nu regret nimic din ce am făcut în viața asta și toate lucrurile așa au trebuit să se întâmple, sunt sigur de asta.

Nu am regrete în viață până în momentul de față și nu o să am nici de acum încolo”, a spus Victor Slav.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, în relații bune de dragul Sofiei!
Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis să rămână în relații bune de dragul fiicei lor, Sofia. Tot pentru ea, cei doi au hotărât să se afișeze împreună la diferite evenimente importante din viața micuței, semn că se înțeleg foarte bine și după divorț.

În ultima perioadă de timp, prezentatorul de televiziune a dat semne că stă foarte bine pe plan sentimental, dat fiind faptul că acum formează un cuplu cu Selina, noua lui iubită de care este evident îndrăgostit până peste cap. Victor Slav nu exclude posibilitatea de a păși în fața altarului alături de ea și chiar mărturisește că și-ar dori să devină tată pentru a doua oară.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, spunea el într-un interviu pentru Viva.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *