Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 februarie 2022: mai multe zodii vor avea parte de tot felul de revelații în legătură cu anumite decizii proaste luate în trecut.

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 14-20 februarie 2022, mai multe semne zodiacale o vor lua pe drumuri noi.
Zodiile de apă sunt cele mai dispuse să o ia de la capăt, asta după ce vor afla o serie de lucruri despre trecutul anumitor persoane în care au avut încredere.

Peștii sunt cei mai îndreptățiți să revendice tot felul de lucruri, căci ei au tras cel mai mult mai ales în relațiile de cuplu. Vor pune piciorul în prag mai mult ca oricând, demonstrând că au avut dreptate cu bănuielile lor.

Racii sunt ceva mai liniștiți în această săptămână. Ei privesc trecutul cu mândrie, conștientizând lucrurile pe care au putut să le realizeze.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 februarie 2022
Cât despre Scorpioni, pentru ei perioada va veni cu tot felul de dușuri reci. Greșelile pe care le-au făcut în trecut față de cineva se vor întoarce asupra lor ca niște lecții usturătoare de viață.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) își redefinesc complet relațiile profesionale. Dau dovadă de mai multă maturitate în luarea unor decizii esențiale.

Gemenii sunt pe cai mari. Ei au pâinea și cuțitul în mână toată săptămâna. Cât despre Vărsători, pentru ei se arată un proiect nou, consistent din punct de vedere financiar.

Balanțele se preocupă pe treburile casnice, pe nevoile celor dragi în primul rând.

Zodiile de pământ simt o presiune uriașă
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) duc multe sarcini în spate și simt un stres tot mai mare și o oboseală tot mai acută. Dorințele lor tind să se schimbe în funcție de așteptările celorlalți și nu de cum își imaginează ei succesul.

Cei mai vizați sunt Taurii, pentru care din 14 februarie începe o perioadă grea mai ales în relaționarea cu colegii.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) rup legăturile toxice din viața lor pentru totdeauna. Regulile tind să se schimbe destul de mult mai ales pentru Lei și Berbeci. Cei doi nativi își reconstruiesc complet toate demersurile pe care le-au avut în plan încă de la începutul anului.
Trebuie să improvizeze pe parcurs, să privească totul cu alți ochi.

Săgetătorii decid să nu se mai implice emoțional în problemele emoționale ale unor persoane care s-au dovedit a fi atrăgătoare de energii negative.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *