Adda a aflat recent că are probleme grave de sănătate. După o perioadă lungă în care a urmat un tratament pentru o altă boală, cântăreața a aflat de ce afecțiune suferă.

Adda are probleme grave de sănătate și a anunțat că se va retrage din spațiul public o perioadă. Cântăreței i s-a pus un diagnostic greșit, iar acum trebuie să urmeze un tratament mai complicat.

Vedeta a aflat abia acum care este boala de care suferă, de fapt. Este vorba despre Borelioza și Bartonella, iar inflamația a ajuns până la nivelul creierului, pentru că a urmat mult timp tratament pentru altă boală.

În perioada următoare, Adda se va ocupa doar de problemele de sănătate. Din acest motiv este nevoită să se retragă o vreme din lumina reflectoarelor.

Adda i-a anunțat pe fani că se va retrage din spațiul public deoarece are nevoie de o pauză pentru a-și urma tratamentul, mai ales la început, pentru că este unul agresiv.

Pe Facebook și pe Instagram, artista le-a explicat urmăritorilor care este situația. Vedeta încearcă să-și ducă la bun sfârșit proiectele începute și va ține legătura cu fanii doar prin intermediul rețelelor sociale.

Artista suferă de Borelioza (cunoscută ca boala Lyme) şi Bartonella. Inflamația a ajuns la creier, motiv pentru care trebuie să urmeze tratamentul timp de un an și jumătate.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greşit şi mi s-a dat tratament şi mai greşit, am aflat într-un final adevărul.

A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza şi Bartonella – transmise de căpuşe şi ţânţari, ploşnite sau dacă te muşcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamaţia şi neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acţionat la timp. Aşa că urmează o perioadă de luptă şi de tratament agresiv care durează în total un an şi jumătate.

Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Şi trag să-mi duc la final o parte din proiecte şi să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spaţiul public- emisiuni şi apariţii, pentru că prima tură e cea mai grea.

Voi rămâne aici, pe online şi vă voi ţine la curent când pot şi cât pot. Vă voi lăsa şi albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie.

Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni şi noul single.”, a scris Adda pe rețelele sociale.

Adda, optimistă în legătură cu sănătatea
Adda este optimistă și le-a transmis celor care o urmăresc că va lupta și va trece cu bine peste această perioadă dificilă. Totodată, artista le-a transmis medicilor “să pună mâna pe carte” și să nu mai le mai pună pacienților diagnosticul greșit.

Aceste afecțiuni pot provoca probleme și mai grave și pot duce chiar la deces dacă nu sunt depistate la momentul potrivit.

“I-am pus numele ‘Gogutz’ la rahatu’ ce e acum în mine. Şi promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii ‘specialişti’ ai României vor pune mâna pe carte!

Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienţii pe piste greşite şi să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ŞI TRATARE LA TIMP!

Pentru că, DA , aceste două ‘minunăţii’ te pot ucide sau te pot nenoroci pe viaţă!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui.”, a mai scris Adda.

Fosta concurentă de la Asia Express i-a asigurat pe urmăritori că totul va fi bine și că va sărbători alături de cei dragi atunci când va avea voie să mănânce dulciuri și să consume alcool.

Tavi Clonda, Mira și Mario Fresh sunt doar câteva dintre vedetele care i-au transmis artistei gânduri bune.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *