Mihai Bendeac este sărbătoritul zilei de astăzi! Juratul de la iUmor își sărbătorește ziua de naștere, iar apropiații l-au surprins pe rețelele de socializare cu urări emoționante.
Este motiv de sărbătoare pentru Mihai Bendeac astăzi, 16 februarie, asta fiindcă tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani.

 

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la noi din țară. Nu mai este un secret faptul că juratul de la iUmor se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, asta datorită succesului colosal pe care l-a dobândit pe plan profesional, așa că a fost surprins cu urări emoționante din partea prietenilor apropiați.

”E ziua lui Mihai. Adică fix în câteva ore. Las și eu aici și acum poza asta ca să fur startul cu ”La mulți ani”-ul!, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Ce salariu are Mihai Bendeac la teatru
Mihai Bendeac se împarte între teatru și emisiuni TV, dar și multe alte proiecte, însă nimeni nu știe cat câștigă actorul lunar din meseria sa de bază. Actorul a menționat că din teatru câștigă peste 6.000 de lei lunar.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *