Minerva a realizat un horoscop special cu ocazia sextilului dintre Jupiter și Uranus, două dintre cele mai influente planete din punct de vedere astrologic.

Minerva a realizat un horoscop special pentru această perioadă, cu ocazia formării sextilului Jupiter-Uranus.

Celebrul astrolog a explicat cum ne va afecta acest fenomen și care sunt predispozițiile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Minerva susține că se pot rearanja lucrurile. Toți nativii se pot trezi cu noi perspective asupra vieții, acest sextil ajutându-ne să înțelegem mai bine tainele Universului.

Astrologul a spus că acest sextil va aduce situații neîntâlnite până acum. „Lucrurile vine pe neașteptate și trebuie să luăm decizii rapide: să plec sau să nu plec, să cumpăr sau nu? E bine să fim atenți dacă apare oportunitatea de a achiziționa o casă. Faceți-o!”, este îndemnul Minervei, făcut la 6TV.

Acest fenomen astrologic ne va împinge pe o cale și va trebui să încercăm lucruri diferite.

Berbecii profită de puterea energiei și a tehnologiei. Sunt încurajați să se distreze alături de prieteni. Vine o perioadă de relaxare, după o lună stresantă.

Taurii au un calendar social foarte încărcat. Cel mai bun lucru este să nu uite să-și arate disponibilitatea de a-i ajuta pe cei în nevoie.

Gemenii își petrec săptămâna plătind facturi și făcând cumpărături importante. Soarele în Pești le va influența imaginea publică și cariera.

Racii vor avea o perioadă de descoperiri. Relațional, cu Venus în Capricorn, trebuie să analizeze mai bine situația lor amoroasă. Pot apărea împăcări neașteptate.

Leii își pot stabili noi obiective pentru viitor. E un moment minunat pentru planificarea unei reveniri sentimentale.

Fecioarele au parte de momente ideale pentru o relație romantică ori un parteneriat creativ. Vor fi sensibili la nevoile oamenilor. Această empatie îi va apropia mult de ceilalți.

Balanțele au și ele un plus de empatie, datorită Soarelui, care se află în Pești.

Scorpionii încep să primească recunoașterea pe care o merită. Se bucură de aplauze și li se recomandă să fie amabili.

Săgetătorii folosesc energia lui Venus în relația lor de iubire. Ating noi obiective. Sextilul Jupiter-Uranus le reamintește să nu rămână blocați în rutina actuală prea mult timp.

Capricornii se eliberează puțin de sarcini. Încrederea devine un impuls, înlesnindu-le puterea de creație.

Vărsătorii fac unele compromisuri. Dau atenție portofelului. Ar fi bine să nu facă terapie prin cumpărături compulsive.

Peștii își stabilesc niște obiective clare pentru ceea ce vor să facă în viitor. Profesional, poate exista o confruntare directă cu cineva.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *