Așa cum a prezis în urmă cu o lună, războiul din Ucraina este în plină desfășurare. Carmen Harra a vorbit despre previziunea sumbră pentru România și NATO. Acesta să fie începutul celui de al treilea Război Mondial? Iată ce spune clarvăzătoarea!

În urmă cu o lună, Carmen Harra a avertizat faptul că Vladimir Putin va încerca să cucerească Ucraina, așa cum de altfel se întâmplă de 4 zile:

„Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”, avertiza Carmen Harra încă de pe pe 22 ianuarie.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru România și NATO
Se pare că previziunile clarvăzătoarei sunt la fel de sumbre și în cazul României. Carmen Harra avertizează că problemele nu se vor termina prea curând, acesta fiind doar începutul:

„Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm.

Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.

Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cyberatac (atac cibernetic) care de fapt se va declanşa. Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză”, a spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Carmen Harra: ”Putin va lua înapoi Moldova și Georgia”
Pe lângă cele menționate mai sus, Carmen Harra a pomenit și despre momentul în care Republica Moldova și Georgia vor fi cucerite de Vladimir Putin. Cât despre viitorul României, clarvăzătoarea simte că, momentan, țara noastră este protejată de NATO:

”Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. Pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit. Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România. Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a mai spus Carmen Harra.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *