Olena Zelenski a postat un mesaj cutremurător despre situația actuală din țara în funtea căreia se află soțul ei.

Mesajul soției președintelui Ucrainei, în a șaptea zi de război

Olena Zelenski a rămas în țară, alături de soțul ei și de cei doi copii, în ciuda faptului că se află în mare pericol, iar SUA s-a oferit să-i ducă într-o zonă sigură. În aceste zile în care Ucraina este atacată din toate direcțiile și cu toate mijloacele militare ale armatei ruse, prima doamnă a țării a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram unde este urmărită de 2 milioane de oameni.

Iată ce a transmis soția președintelui Ucrainei, prin intermediul unui video cu imagini tulburătoare:

Așa arată Ucraina acum. Iată un videoclip pe care să îl vadă lumea: suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte și să lupte cu inamicul de sub zidurile caselor lor.

Ucraina este o țară pașnică. Suntem împotriva războiului și nu am atacat primii. Dar nu vom renunța. Lume întreagă, privește: Luptăm pentru pace și în țările tale, a scris Olena Zelenska pe Facebook.

Olena Zelenski – încurajări pentru femeile care luptă în război

Prima doamnă a Ucrainei a postat, în prima zi din această primăvară, un mesaj în care le-a felicitat și încurajat totodată pe femeile care luptă în armata ucraineană și își riscă viața pentru țară. Olena Zelenski a spus că rezistența Ucrainei are și o față feminină, întrucât în această țară sunt cu două milioane mai multe femei decât bărbați.

Soția președintelui Zelenski și-a întrebat urmăritorii de pe rețelele sociale dacă își amintesc cum au sărbătorit prima zi de primăvară anul trecut, sau cum era

viața lor dinainte de război. Acum, spune, prima doamnă a Ucrainei, soarele este vizibil prin fumul bombardamentului.

Azi e prima zi de primăvară ! Vă amintiți cum ne-am sărbătorit cu toții în această zi înainte de război (din nou fraza aia înfricoșătoare)? Soarele este vizibil prin fumul bombardamentului! Totul va fi primăvară! Va fi victorie! Va fi Ucraina!, a mai transmis Olena Zelenski.

Între timp, rușii au atacat cu toate forțele al doilea cel mai mare oraș al Ucrainei. Potrivit martorilor, bombardamentele au fost intensificate, iar numărul morților crește alarmant.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *