Cornelia Catanga s-a stins din viata in urma cu un an din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Pe 9 martie, marea artista ar fi implinit 64 de ani. Aurel Padureanu a facut declaratii cutremuratoare la un post TV.

Aurel Padureanu a anuntat ca sotia lui voia sa fie ingropata intr-un cavou, dar inmormantarea ei s-a desfasurat diferit din cauza protocolului in vigoare la acea vreme. Laurarul a dorit sa-i indeplineasca ultima dorinta Corneliei Catanga si ii face un cavou.

Sotul Corneliei Catanga a primit aprobare pentru a o dezgropa si urmeaza, iar pe data de 15 martie incep lucrarile.

”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă.

A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Padureanu a gasit o scrisoare de la Cornelia Catanga

Aurel Padureanu a facut publica scrisoarea primita de la Cornelia Catanga. Cantaretul este sfasiat de durere si pare sa nu isi mai revina dupa moartea sotiei sale. Lautarul a dezvaluit ca de cand a descoperit scrisoarea respectiva, o poarta mereu cu el.

De cate ori citeste scrisoarea respectiva, Aurel Padureanu are ochii in lacrimi. Mesajul este cutremurator.

“La multi ani, iubire. Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci.

Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună. În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce inseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere.

Mă faci să tresar la orice atingere.

Îşi jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână.

Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele. Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi

serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine. Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea Corny!”, scria Cornelia Catanga în scrisoare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *